Штрудель з яблуками з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом штруделя з яблуками з лаваша. Чесно кажучи, рецепт побачила прямо на рекламної пачці вірменського лаваша - і мені готову страву дуже сподобалося! Спробуйте і ви: це швидко!
Цей простий рецепт штруделя з яблуками з лаваша - просто чудо! Швидко і смачно в результаті виходить. Особливо мені подобається робити штрудель з трохи солонуватий лавашем: із солодким сиропом і соковитими яблучками виходить дуже цікаве поєднання. До речі, ще дуже смачно буде, якщо замість цукру і масла використовувати мед і нутеллу відповідно: смак зовсім інший, але теж чудовий!
- Лаваш вірменський - 400 грам(1 упаковка)
- Яблука - 3 штуки (великі і солодкі)
- Лимонна цедра - 2 Ст. Ложки (за смаком)
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки (половина - для яблук, половина - для лаваша)
- Цукор - 0.5 склянки
- Обкладинка - За смаком
1. Яблука ріжемо шматочками. У сотейнику розтопити масло з цукром і лимонною цедрою. Повинен вийде сироп. Частина сиропу поки що переливаємо в мисочку, а в залишився сироп, як закипить, додамо яблука. tusim, поки не стануть м'якими.
2. Лаваш розстеляємо і змащуємо маслом, що залишилося. Щоб він не ламався, я лаваш попередньо тримаю над парою.
3. Тепер викладаємо начинку з яблук на лаваш, звертаємо його джгутом.
4. Смажена рулет залишилися солодким сиропом - відправимо запікатися, поки верх не стане рум'яним.
5. Нарізаємо шматочками і подаємо до столу! Я ще посипаю готовий штрудель з яблуками з лаваша цукровою пудрою: дуже красиво виходить!