Рецепт Штрудель з лаваша з сиром фото

Штрудель з лаваша з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Молочні продукти, Сир, Лаваш
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Солодке, Струдель

Любителям смачної і швидкої випічки присвячується мій сьогоднішній рецепт штруделя з лаваша з сиром. Десерт виходить дуже смачним, соковитим і ароматним.

Звичайно, оригінальним рецептом штруделя мій рецепт назвати не можна. Я би сказала, що це рецепт а-ля штрудель або просто рулет з лаваша з сиром. Але результат вам неодмінно сподобається. Лаваш просочується соком сиру і яблука, стає дуже м'яким і ніжним. А начинка виходить дуже ніжною і ароматною. Я навіть не очікувала, що поєднання сиру, яблука і кориці настільки вдале. Обов'язково спробуйте!

  • Лаваш - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Сир - 200-250 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 1 штука
штрудель з лаваша з сиром - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
штрудель з лаваша з сиром - фото крок 2
Яблуко натріть на крупній тертці, не очищаючи. Щоб воно не потемніло, можна скропити лимонним соком.
штрудель з лаваша з сиром - фото крок 3
Сир змішайте з цукром (цукор можна не додавати або додати більше). Змастіть сирною масою лаваш по всій поверхні.
штрудель з лаваша з сиром - фото крок 4
Зверху викладіть натерті яблука і присипте корицею.
штрудель з лаваша з сиром - фото крок 5
Лаваш у мене круглої форми і при згортанні кінці рулету вийшли б тонкими і виглядали б не апетитно. Тому я обрізала з двох сторін лаваш і поклала на середину. Тепер рулет вийде ще товщі і смачніше.
штрудель з лаваша з сиром - фото крок 6
Щільно загорніть лаваш в рулет.
штрудель з лаваша з сиром - фото крок 7
Перекладіть рулет на пергамент, змастіть яйцем і відправте в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 20. Десерт готується дуже швидко, потрібно тільки, щоб яйце зчепилося, і на поверхні з'явилася золотава скоринка.
штрудель з лаваша з сиром - фото крок 8
Рулет готовий. Присипте його цукровою пудрою і подавайте до столу. Приємного чаювання!

Схожі рецепти