Млинці на кефірі з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Млинці на кефірі з м'ясом можуть бути відмінною закускою на святковий стіл або ситним вечерею, також це може бути і обід, особливо, якщо до млинців додати бульйон. Дуже смачно і поживно!
Млинці на кефірі з м'ясом робити дуже просто, особливо, якщо у вас заготовлений заздалегідь м'ясний фарш. Його обов'язково потрібно обсмажити разом з цибулею і спеціями на маслі. Якщо будете брати сирий фарш, то після обсмажування раджу його подрібнити в блендері або пропустити ще раз через м'ясорубку, щоб вийшла більш гладка консистенція. Успіхів і приємного апетиту!
- Кефір - 1 літр
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 2 склянки
- Цукор - 4 чайних ложки
- Сода - 1 Чайна ложка (гасити оцтом)
- Олія соняшникова - 70 грам
- Сіль - 1/2 Ст. Ложки
- М'ясний фарш - 300-400 грам
Підготувати продукти.
У миску влити кефір, яйця, сіль, цукор, гаситься соду, додати масло.
Все розмішати і поступово додати борошно, щоб не було грудочок.
Млинці випікають на невеликий, добре розігрітій сковорідці.
Приготуйте фарш з перекрученого м'яса і обсмаженого лука.
Кожен млинець начините столовою ложкою фаршу.