Окрошка з м'ясом на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
У літню спеку найкраще вгаязиквати голод холодними супами, згодні? Я пропоную вам корисний, апетитний і дійсно дуже смачний рецепт, який точно варто взяти на замітку. Запам'ятовуйте!
Отже, поспішаю поділитися з вами своїм варіантом, як приготувати окрошку з м'ясом на кефірі. Яловичину (і курку, якщо використовуєте) краще відварити заздалегідь, щоб вона добре охолола. Я вважаю за краще збирати всі інгредієнти, а заправляти безпосередньо перед подачею, але при бажанні ви можете відразу все зробити і зберігати окрошку в холодильнику повністю готовою.
- Відварна яловичина - 600 грам (можна навпіл з куркою)
- Картопля - 4-5 штук
- Огірок - 5-6 штук
- Rediska - 6-7 штук
- Яйце - 4 штуки
- Сметана і гірчиця - 1 Чайна ложка (на кожну порцію)
- Кефір - 1 Склянка (на порцію)
- Сіль, перець, зелень - За смаком
1
Картоплю відварити в шкірці до готовності, яйця - круто. Все добре остудіть.
2
Вимийте огірок і редиску, наріжте.
3
Яловичину подрібніть кубиками.
4
Очистіть картопля і яйця, також їх подрібніть.
5
Все ретельно перемішайте, додайте сіль і перець, зелень за смаком.
6
Перед подачею додайте в тарілку сметану, гірчицю, за смаком і залийте холодним кефіром.
Смачного!
Смачного!