Рецепт Окрошка класична з ковбасою на кефірі фото

Окрошка класична з ковбасою на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Кефір , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Окрошка
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У спекотну пору, коли хочеться чогось легкого і охолоджуючого, зробіть окрошку! Це чудове нескладне і дуже смачна страва. Якщо його ще немає у вашій кулінарній скарбничці, тоді обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Холодні супи люблять далеко не всі, але ця родзинка російської кухні точно гідна вашої уваги. Я пропоную на замітку класний варіант, як приготувати окрошку класичну з ковбасою на кефірі. У поєднанні з молодою редискою і свіжими огірочками виходить дійсно фантастично смачно!

  • Картопля - 2-3 штук
  • Яйце - 3 штуки
  • Огірок - 2 штуки
  • Rediska - 10 штук
  • Ковбаса - 250-300 грам
  • Кефір - 1/2 L
  • Вода - 1/2 L
  • Кріп і зелена цибуля - 1 пучок
  • Сіль і сік лимона - За смаком
окрошка класична з ковбасою на кефірі - фото крок 1
1. Ось такий невеликий набір інгредієнтів перетвориться у смачну окрошку. Картоплю відварити до готовності, а яйця - круто.
окрошка класична з ковбасою на кефірі - фото крок 2
2. А далі процес до неможливості простий. Всі інгредієнти наріжте невеликими кубиками, подрібніть зелень. Викладіть все в каструлю і перемішайте.
окрошка класична з ковбасою на кефірі - фото крок 3
3. Кефір з'єднайте з водою (можна взяти мінеральну), додайте трохи соку лимона або лимонної кислоти. Влийте в каструлю.
окрошка класична з ковбасою на кефірі - фото крок 4
4. Додати сіль за смаком, перемішайте і дайте настоятися в холодильнику мінімум півгодинки перед подачею.
Смачного!

Схожі рецепти