Окрошка класична з ковбасою на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
У спекотну пору, коли хочеться чогось легкого і охолоджуючого, зробіть окрошку! Це чудове нескладне і дуже смачна страва. Якщо його ще немає у вашій кулінарній скарбничці, тоді обов'язково спробуйте!
Холодні супи люблять далеко не всі, але ця родзинка російської кухні точно гідна вашої уваги. Я пропоную на замітку класний варіант, як приготувати окрошку класичну з ковбасою на кефірі. У поєднанні з молодою редискою і свіжими огірочками виходить дійсно фантастично смачно!
- Картопля - 2-3 штук
- Яйце - 3 штуки
- Огірок - 2 штуки
- Rediska - 10 штук
- Ковбаса - 250-300 грам
- Кефір - 1/2 L
- Вода - 1/2 L
- Кріп і зелена цибуля - 1 пучок
- Сіль і сік лимона - За смаком
1. Ось такий невеликий набір інгредієнтів перетвориться у смачну окрошку. Картоплю відварити до готовності, а яйця - круто.
2. А далі процес до неможливості простий. Всі інгредієнти наріжте невеликими кубиками, подрібніть зелень. Викладіть все в каструлю і перемішайте.
3. Кефір з'єднайте з водою (можна взяти мінеральну), додайте трохи соку лимона або лимонної кислоти. Влийте в каструлю.
4. Додати сіль за смаком, перемішайте і дайте настоятися в холодильнику мінімум півгодинки перед подачею.
Смачного!
Смачного!