Рецепт Окрошка класична з ковбасою фото

Окрошка класична з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Огірок , Ковбаса , Варена ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Холодні супи , Окрошка
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ну хто не любить окрошку? Це приголомшливе холодна страва вважається річним, але його часто готують і в міжсезоння. Головні інгредієнти - ковбаса і овочі. Заправляється окрошка кефіром або квасом за смаком.

Опис приготування:

Окрошка - приголомшливе холодна страва, яке можна готувати не тільки влітку. Окрошку люблять навіть діти (і особливо в спекотну жару). В даному рецепті використовуються ковбаса, яйця і овочі. Не забувайте про зелень, окрошка її дуже"любить" . Заправляється окрошка в цьому випадку кефіром і мінеральною водою.

  • Варена ковбаса - 500 грам
  • Картопля - 1-2 штук
  • Огірок свіжий - 1-2 штук
  • Яйця - 3-4 штуки
  • Зелень - За смаком
  • Кефір - За смаком
  • Крем - За смаком
  • Сіль - За смаком
окрошка класична з ковбасою - фото крок 1
1. Окрошку багато готують по-різному: з м'ясом, з куркою, з ковбасою, на кефірі, на мінеральній воді, дріжджі і t.d. Я пропоную класичний рецепт приготування окрошки з ковбасою. Отже, берем вареную колбасу, нарізаємо її кубиками.
окрошка класична з ковбасою - фото крок 2
2. Відварюємо яйця круто, після цього вони повинні охолонути. Нарізаємо яйця і огірки кубиками. Відправляємо в каструлю з ковбасою.
окрошка класична з ковбасою - фото крок 3
3. Паралельно відварюємо картопля в мундирі. Картоплю можна нарізати, а можна натерти на середній терці, як вам більше подобається.
окрошка класична з ковбасою - фото крок 4
4. Змішуємо всі інгредієнти, додаємо до смаку зелень. Ще доречним буде додавання редиски, але це вже за вашим бажанням.
окрошка класична з ковбасою - фото крок 5
5. Залийте все вміст в каструлі кефіром, можна розбавити трохи мінеральною водою. Надішліть каструлю в холодильник на півгодини.
окрошка класична з ковбасою - фото крок 6
6. Зелений запасний немає, оскільки окрошка дуже її любить. Через деякий час окрошка класична з ковбасою буде готова! Якщо немає часу для того, щоб вона настоялась, її можна їсти і відразу. Багато хто любить заправляти її прямо в тарілці, так буде теж смачно. Якщо є домашній квас, можете заправити їм.

Схожі рецепти