Окрошка класична з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Ну хто не любить окрошку? Це приголомшливе холодна страва вважається річним, але його часто готують і в міжсезоння. Головні інгредієнти - ковбаса і овочі. Заправляється окрошка кефіром або квасом за смаком.
Окрошка - приголомшливе холодна страва, яке можна готувати не тільки влітку. Окрошку люблять навіть діти (і особливо в спекотну жару). В даному рецепті використовуються ковбаса, яйця і овочі. Не забувайте про зелень, окрошка її дуже "любить" . Заправляється окрошка в цьому випадку кефіром і мінеральною водою.
- Варена ковбаса - 500 грам
- Картопля - 1-2 штук
- Огірок свіжий - 1-2 штук
- Яйця - 3-4 штуки
- Зелень - За смаком
- Кефір - За смаком
- Крем - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Окрошку багато готують по-різному: з м'ясом, з куркою, з ковбасою, на кефірі, на мінеральній воді, дріжджі і t.d. Я пропоную класичний рецепт приготування окрошки з ковбасою. Отже, берем вареную колбасу, нарізаємо її кубиками.
2. Відварюємо яйця круто, після цього вони повинні охолонути. Нарізаємо яйця і огірки кубиками. Відправляємо в каструлю з ковбасою.
3. Паралельно відварюємо картопля в мундирі. Картоплю можна нарізати, а можна натерти на середній терці, як вам більше подобається.
4. Змішуємо всі інгредієнти, додаємо до смаку зелень. Ще доречним буде додавання редиски, але це вже за вашим бажанням.
5. Залийте все вміст в каструлі кефіром, можна розбавити трохи мінеральною водою. Надішліть каструлю в холодильник на півгодини.
6. Зелений запасний немає, оскільки окрошка дуже її любить. Через деякий час окрошка класична з ковбасою буде готова! Якщо немає часу для того, щоб вона настоялась, її можна їсти і відразу. Багато хто любить заправляти її прямо в тарілці, так буде теж смачно. Якщо є домашній квас, можете заправити їм.