Окрошка класична з ковбасою на квасі
(покроковий рецепт з фото)
Прості страви - це хороша ідея не тільки на кожен день, але і на більшість святкових столів. Наприклад, знаменита окрошка любима в усі пори року і з будь-якого приводу. Я теж її часто роблю.
Тому я знаю кілька перевірених рецептів. Один з них про те, як приготувати окрошку класичну з ковбасою на квасі. Все дуже просто і смачно. У складі немає картоплі, але якщо ви хочете зробити страву більш ситним, то обов'язково додайте. Не забудьте про сметані! Без неї окрошка зовсім не та.
- Варена ковбаса - 200 грам
- Крем - 100 грам
- Квас - 1, 5 L
- Огірок - 2 штуки
- Редис - 5 штук
- Яйце - 3 штуки
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Хрін корінь - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Редис, ковбасу і огірки наріжте дрібними кубиками.
Хрін почистіть і натріть на дрібній тертці.
Яйця відварити круто. Почистіть їх і наріжте.
Зелену цибулю і кріп промийте, а потім дрібно наріжте.
Всі нарізані інгредієнти з'єднайте, а потім перемішайте разом з сіллю, перцем і хріном. Додайте сметану.
Окрошку залейте квасом. Смачного!