Рецепт Класична окрошка на квасі фото

Класична окрошка на квасі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Картопля , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Окрошка
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Нечасто ми з сім'єю їмо холодні супи. Їх хочеться їсти тільки в жарку погоду. І найпопулярніший варіант - окрошка. З простим рецептом цієї страви впорається навіть початківець. Давайте згадаємо його!

Опис приготування:

До складу входять самі прості і доступні інгредієнти: огірки, картопля, ковбаса, яйця і редис. І не забудьте квас! Його слід вибирати докладно, тільки спеціальний, а не газований з цукром. А поки що прочитайте про те, як приготувати класичну окрошку на квасі в домашніх умовах.

  • Варена ковбаса - 300 грам
  • Картопля - 3-4 штук
  • Огірок - 2-3 штук
  • Яйце - 4-5 штук
  • Редис - 4-5 штук
  • Зелену цибулю і кріп - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Крем - За смаком (або майонез)
  • Квас - За смаком
класична окрошка на квасі - фото крок 1
Промитий картоплю відваріть до готовності в підсоленій воді. Потім остудіть його, почистіть і дрібно наріжте.
класична окрошка на квасі - фото крок 2
Відваріть яйця. Остудіть їх, чистий і nashinkuyte.
класична окрошка на квасі - фото крок 3
Ковбасу наріжте таким же чином, некрупно.
класична окрошка на квасі - фото крок 4
Наріжте дрібними кубиками промиті огірки.
класична окрошка на квасі - фото крок 5
Подрібніть промиту і обсушену зелень.
класична окрошка на квасі - фото крок 6
Всі інгредієнти з'єднайте в салатниці і перемішайте.
класична окрошка на квасі - фото крок 7
Окрошку розкладайте по порціях, додаючи сіль, сметану і квас за смаком. Смачного!

Схожі рецепти