Класична окрошка на квасі
(покроковий рецепт з фото)
Нечасто ми з сім'єю їмо холодні супи. Їх хочеться їсти тільки в жарку погоду. І найпопулярніший варіант - окрошка. З простим рецептом цієї страви впорається навіть початківець. Давайте згадаємо його!
До складу входять самі прості і доступні інгредієнти: огірки, картопля, ковбаса, яйця і редис. І не забудьте квас! Його слід вибирати докладно, тільки спеціальний, а не газований з цукром. А поки що прочитайте про те, як приготувати класичну окрошку на квасі в домашніх умовах.
- Варена ковбаса - 300 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Огірок - 2-3 штук
- Яйце - 4-5 штук
- Редис - 4-5 штук
- Зелену цибулю і кріп - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Крем - За смаком (або майонез)
- Квас - За смаком
Промитий картоплю відваріть до готовності в підсоленій воді. Потім остудіть його, почистіть і дрібно наріжте.
Відваріть яйця. Остудіть їх, чистий і nashinkuyte.
Ковбасу наріжте таким же чином, некрупно.
Наріжте дрібними кубиками промиті огірки.
Подрібніть промиту і обсушену зелень.
Всі інгредієнти з'єднайте в салатниці і перемішайте.
Окрошку розкладайте по порціях, додаючи сіль, сметану і квас за смаком. Смачного!