Рецепт Окрошка на квасі з ковбасою фото

Окрошка на квасі з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Ковбаса , Варена ковбаса
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід
Супи , Холодні супи , Окрошка
Кількість порцій: 6
Час приготування: 35 хв.

Окрошка закваска - класичне блюдо, яке, я думаю, повинна вміти приготувати кожна господиня. Найчастіше окрошку я готую саме на своєму домашньому квасі. Вийдуть дуже смачно!

Опис приготування:

Як приготувати окрошку на квасі з ковбасою? Простіше простого! розповідаю:

1. Відваріть картоплю і яйця. Картоплю краще варити в мундирі. Коли все охолоне - чистий. Картоплю порізати невеликими кубиками, яйця дрібно порубати.

2. Наріжте невеликими кубиками свіжий огірок, редиску, вареную колбасу. Бажано, щоб все кубики були приблизно однакового розміру, так, мені здається, приємніше їсти.

3. Зелень промийте, просушіть, дрібно порубати. Розітріть з сіллю до появи соку.

4. Всі нарізані продукти перекладіть в миску, перемішайте, заправте сметаною. Залити квасом і ще раз перемішати.

Власне, от і все - окрошка на квасі з ковбасою готова. Подавати таку окрошку можна відразу ж, але краще дати їй постояти в холодильнику перед подачею.

Смачного!

  • Квас - 1, 5 L
  • Картопля - 6 штук
  • Яйця - 3 штуки
  • Варена ковбаса або шинка - 450 грам
  • Редис - 200 грам (або 10-15 штук)
  • Огірки - 2 штуки
  • Крем - 3-5 Ст. Ложок
  • Цибуля зелена (пучок) - 1 штука
  • Кріп (пучок) - 1 штука
  • Сіль - - За смаком
Як приготувати окрошку на квасі з ковбасою? Простіше простого! розповідаю:

1. Відваріть картоплю і яйця. Картоплю краще варити в мундирі. Коли все охолоне - чистий. Картоплю порізати невеликими кубиками, яйця дрібно порубати.

2. Наріжте невеликими кубиками свіжий огірок, редиску, вареную колбасу. Бажано, щоб все кубики були приблизно однакового розміру, так, мені здається, приємніше їсти.

3. Зелень промийте, просушіть, дрібно порубати. Розітріть з сіллю до появи соку.

4. Всі нарізані продукти перекладіть в миску, перемішайте, заправте сметаною. Залити квасом і ще раз перемішати.

Власне, от і все - окрошка на квасі з ковбасою готова. Подавати таку окрошку можна відразу ж, але краще дати їй постояти в холодильнику перед подачею.

Смачного!

Схожі рецепти