Окрошка з ковбасою на квасі
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами рецептом приготування окрошки з ковбасою на квасі, - простим, але від цього не менш вдалим! Так що спробуйте і ви її зробити - влітку немає нічого кращого, ніж холодна освіжаюча окрошка!
Такий рецепт приготування окрошки з ковбасою на квасі по суті своїй дуже простий, і, Якщо можна так сказати, "дачний", - ніяких додаткових пристосувань не вимагає, так що можна готувати на природі запросто! А вже як з шашликами поєднується, - ммм, словами не передати! Спробуйте! 4
- Ковбаса - 200 грам
- Огірки - 200 грам
- Rediska - 100 грам
- Яйця - 3 штуки
- Квас - 1 літр
- Зелень - За смаком
- Картопля відварна - За смаком
- Гірчичний - 1/2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1/2 Ст. Ложки (або оцет)
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
1. Яйця і картоплю відварюємо і охолоджуємо. А квас, овочі та зелень, навпаки - помістимо в холодильник. Остигнули яйця нарізаємо кубиком.
2. Картопля теж нарізаємо кубиками. Складаємо все в одну велику миску.
3. Огірки теж дрібно ріжемо. Якщо у вас старі овочі - srež'te Kozure, щоб не гірчить в готовій страві.
4. І ковбасу нарізаємо кубиками.
5. Редиску нарізаємо тонкими кружечками, а потім ще їх розрізаємо на половинки.
6. У квасі розчиняємо сіль, цукор, лимонний сік, гірчицю. Перемішаємо до однорідності - і заливаємо окрошку. Посипаємо рясно зеленню, і подаємо до столу зі сметаною!