Окрошка на квасі класична
(покроковий рецепт з фото)
Сьогоднішній рецепт присвячений тому, як приготувати окрошку на квасі класичну. У багатьох гурманів все літо проходить з холодником, а хтось готує її постійно, навіть незважаючи на сезон.
Такий рецепт окрошки виходить швидко і просто, будь-яка починаюча господиня з ним впорається. Окрошка відмінно освіжить вас в літню спеку, а також наситить ваш організм.
Шинку можна замінити на будь-який відварне м'ясо або ковбасу (за вашим бажанням).
Взагалі окрошку готують з будь-яких овочів, які можна знайти вдома, тому не впадайте у відчай, якщо не знайшли у себе чогось з перерахованих мною інгредієнтів.
Смачного!
- Картопля відварна - 2 штуки
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Петрушка свіжа - 0, 5 пучка
- Яйця відварні - 2 штуки
- Редис - 6 штук
- Огірок - 2 штуки
- Шинка - 400 грам
- Квас - 1 літр
- Сіль - За смаком
1
Заздалегідь заморозьте лід, кинувши в кожне поглиблення по пензлику кропу, і затоку кип'яченою водою.
2
Картопля наріжте кубиками і складіть в миску.
3
Огірки наріжте кубиками або півколом, при необхідності зніміть шкірку.
4
Шинку наріжте скибочками або кубиками (по бажанню). Всі інгредієнти складайте в миску.
5
Редис промийте і наріжте тонкими кружечками.
6
Петрушку дрібно порубати і складіть до овочів.
7
Яйця поріжте дрібними кубиками і складіть в миску.
8
Все посоліть і добре перемішайте. Залийте квасом і покладіть кубики льоду.