Рецепт Окрошка на квасі класична фото

Окрошка на квасі класична
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Субпродукти, Картопля, Яйця, Огірок, Ковбаса, Редис
Дієтичне харчування, Пісні страви
На обід, На швидку руку, Літні
Супи, Холодні супи, Окрошка

Сьогоднішній рецепт присвячений тому, як приготувати окрошку на квасі класичну. У багатьох гурманів все літо проходить з холодником, а хтось готує її постійно, навіть незважаючи на сезон.

Такий рецепт окрошки виходить швидко і просто, будь-яка починаюча господиня з ним впорається. Окрошка відмінно освіжить вас в літню спеку, а також наситить ваш організм.

Шинку можна замінити на будь-який відварне м'ясо або ковбасу (за вашим бажанням).

Взагалі окрошку готують з будь-яких овочів, які можна знайти вдома, тому не впадайте у відчай, якщо не знайшли у себе чогось з перерахованих мною інгредієнтів.

Смачного!

  • Картопля відварна - 2 штуки
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Петрушка свіжа - 0, 5 пучка
  • Яйця відварні - 2 штуки
  • Редис - 6 штук
  • Огірок - 2 штуки
  • Шинка - 400 грам
  • Квас - 1 літр
  • Сіль - За смаком
1
Заздалегідь заморозьте лід, кинувши в кожне поглиблення по пензлику кропу, і затоку кип'яченою водою.
2
Картопля наріжте кубиками і складіть в миску.
3
Огірки наріжте кубиками або півколом, при необхідності зніміть шкірку.
4
Шинку наріжте скибочками або кубиками (по бажанню). Всі інгредієнти складайте в миску.
5
Редис промийте і наріжте тонкими кружечками.
6
Петрушку дрібно порубати і складіть до овочів.
7
Яйця поріжте дрібними кубиками і складіть в миску.
8
Все посоліть і добре перемішайте. Залийте квасом і покладіть кубики льоду.

Схожі рецепти