Суп з кабачків і картоплі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо не знаєте, що приготувати з кабачків, рекомендую суп-пюре з цього смачного овоча. Блюдо виходить не тільки вельми корисним, але і дуже смачним і освіжаючим в літній день. Записуйте рецепт!
Влітку, в сезон кабачків, перед багатьма дачниками постає дилема, що приготувати з кабачків. Смажені оладки і рагу набридають. Якщо така ситуація вам знайома, скористайтеся моїм рецептом, як приготувати суп з кабачків і картоплі. Його можна подавати і гарячим, і холодним, він відмінно піде навіть в саму безжальну спеку, оскільки відмінно освіжає і тонізує. Суп-пюре з кабачків дуже легкий і ніжний, має яскравий насичений смак. Порадуйте своїх рідних вишуканим французьким обідом, приготувавши суп-пюре з кабачків.
- Картопля - 3 штуки
- Кабачок - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 1/3 Ст. Ложки
- Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка

Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Всі овочі очистіть і обполосніть водою.

Цибулю дрібно порубати, моркву натріть на крупній тертці. Викладіть овочі в сотейник, обсмажте їх в олії.

Кабачок поріжте невеликими шматочками і відправте в сотейник, трохи підсмажте його разом з цибулею і морквою.

Картопля поріжте шматочками, кожен зубчик часнику розрізати на 4 частини. Відправте їх в сотейник до інших овочів. Додайте сіль.

Залийте водою, щоб покрила, і варіть 40 хвилин на повільному вогні під кришкою.

Суп з кабачками готовий. Залишилося перетворити його в пюре.

Для цього подрібніть суп за допомогою погружного блендера.

Суп-пюре з кабачків готовий. Подавайте його гарячим, прикрасивши кружечками смаженої кабачка або гілочкою петрушки. Смачного!