Пюре з картоплі і кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Смак пюре з картоплі і кабачків в домашніх умовах досить незвичайний. Готується блюдо максимально просто, а для діток воно дуже корисно. Збивати масу краще блендером або в комбайні.
Дуже поживний, смачний і незвичайний гарнір - пюре з картоплі і кабачків в домашніх умовах. Смак картоплі стане набагато багатше, якщо його змішати з кабачковим пюре. Більш того, часник додасть особливий пікантний аромат.
- Кабачок - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Вершкове масло - 30 грам
- Рослинна олія - 40 грам
1. Якщо ви хочете приготувати пюре з картоплі і кабачків в домашніх умовах, почніть з приготування кабачка. Отже, чистимо і нарізаємо кубиками кабачок.
2. Нарізаємо часник і чистимо картопля. Відправляємо картопля варитися а часник на сковороду.
3. Смажимо кабачок на олії на слабкому вогні. Тим часом у нас закипів картопля, солимо його на смак і варимо до готовності.
4. Дожаріваем кабачок до золотистого кольору і товчемо картопля. Додаємо в масу трохи вершкового масла.
4. Тепер змішуємо збите кабачкової пюре з картоплею, додаємо ще трохи олії.
5. Подаємо пюре з картоплі і кабачків в домашніх умовах як гарнір. Можна на листі салату і можна прикрасити свіжими овочами.