Рецепт Котлети з кабачків і картоплі фото

Котлети з кабачків і картоплі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Кабачок
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На полуденок , Корисний обід
Гарячі страви , Котлети , Страви в паніровці
Кількість порцій: 10
Час приготування: 30 хв.

Пропоную цікавий варіант того, як приготувати котлети з кабачків і картоплі. Прекрасне вегетаріанське блюдо для осіннього сезону. Також підійде як доповнення до м'ясних страв і соусів.

Опис приготування:

Приготуйте ці легкі овочеві котлети. Ви і самі не уявляєте, наскільки котлети будуть смачними.

Варто всього лише взяти два основні продукти, щоб приготувати це прекрасне ніжне блюдо. До речі, його цілком можна вживати і холодним, а також брати з собою на роботу або на природу.

  • Картопля відварна в мундирі - 4 штуки
  • Кабачок - 1 штука (великий)
  • Масло рослинне - 150 мілілітрів
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
котлети з кабачків і картоплі - фото крок 1
Відварну картоплю в мундирі остудіть і очистіть від шкірки. Потім натріть його на крупній тертці.
котлети з кабачків і картоплі - фото крок 2
На великій тертці натріть кабачок. Відіжміть зайву вологу і додайте кабачок до картоплі. Вбийте туди ж яйця.
котлети з кабачків і картоплі - фото крок 3
Додайте в масу солі і трохи спецій (я використовую тільки чорний перець). Але можна трохи присолити.
котлети з кабачків і картоплі - фото крок 4
В отриману масу додайте 1-1, 5 ст. Ложки борошна. Перемішайте все, щоб отримати ніжне однорідне тісто.
котлети з кабачків і картоплі - фото крок 5
На розігріту сковороду налийте трохи олії. Ложкою викладіть котлети з кабачкової тесту і починайте обсмажувати.
котлети з кабачків і картоплі - фото крок 6
Приготовлені котлети викласти на паперовий рушник. Так ми видалимо зайве масло. Подайте котлети з картоплі і кабачка до столу, додавши трохи сметани або іншого соусу за смаком.

Схожі рецепти