Котлети з кабачків і картоплі
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную цікавий варіант того, як приготувати котлети з кабачків і картоплі. Прекрасне вегетаріанське блюдо для осіннього сезону. Також підійде як доповнення до м'ясних страв і соусів.
Приготуйте ці легкі овочеві котлети. Ви і самі не уявляєте, наскільки котлети будуть смачними.
Варто всього лише взяти два основні продукти, щоб приготувати це прекрасне ніжне блюдо. До речі, його цілком можна вживати і холодним, а також брати з собою на роботу або на природу.
- Картопля відварна в мундирі - 4 штуки
- Кабачок - 1 штука (великий)
- Масло рослинне - 150 мілілітрів
- Куряче яйце - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
Відварну картоплю в мундирі остудіть і очистіть від шкірки. Потім натріть його на крупній тертці.
На великій тертці натріть кабачок. Відіжміть зайву вологу і додайте кабачок до картоплі. Вбийте туди ж яйця.
Додайте в масу солі і трохи спецій (я використовую тільки чорний перець). Але можна трохи присолити.
В отриману масу додайте 1-1, 5 ст. Ложки борошна. Перемішайте все, щоб отримати ніжне однорідне тісто.
На розігріту сковороду налийте трохи олії. Ложкою викладіть котлети з кабачкової тесту і починайте обсмажувати.
Приготовлені котлети викласти на паперовий рушник. Так ми видалимо зайве масло. Подайте котлети з картоплі і кабачка до столу, додавши трохи сметани або іншого соусу за смаком.