Рецепт Рагу з кабачків і картоплі фото

Рагу з кабачків і картоплі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Картопля, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок
Гарячі страви, Рагу

Рагу з кабачків і картоплі - саме рядове і звичне блюдо, але з усіх овочевих рагу - воно, мабуть, найпростіше, швидке і смачне

Спосіб приготування рагу з кабачків і картоплі:

1.) Для початку необхідно картопля помити, почистити і нарізати кубиками. Замочити у воді.

2.) Потім кабачок помити, очистити від шкірки і теж нарізати кубиками.

3.) Ріпчасту цибулю і моркву почистити, нарізати тонкими півкільцями і викласти їх на сковорідку з рослинним маслом. Смажити до напів-прозорості.

4.) Потім в сковорідку додати кабачки, картопля, посолити, поперчити і влити бульйон або воду, додати лавровий лист і тушкувати на слабкому вогні до готовності.

Готове рагу з кабачків і картоплі викласти на блюдо, прикрасити зеленню і подати на стіл.

Рагу з кабачків і картоплі найсмачніше їсти з глиняного посуду, з додаванням кетчупу .

Смачного!


  • Кабачки - 3 штуки
  • Картопля - 4 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Зелень - 2 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Овочевий бульйон або вода - 200 мілілітрів(По желанияю)
Спосіб приготування рагу з кабачків і картоплі:

1.) Для початку необхідно картопля помити, почистити і нарізати кубиками. Замочити у воді.

2.) Потім кабачок помити, очистити від шкірки і теж нарізати кубиками.

3.) Ріпчасту цибулю і моркву почистити, нарізати тонкими півкільцями і викласти їх на сковорідку з рослинним маслом. Смажити до напів-прозорості.

4.) Потім в сковорідку додати кабачки, картопля, посолити, поперчити і влити бульйон або воду, додати лавровий лист і тушкувати на слабкому вогні до готовності.

Готове рагу з кабачків і картоплі викласти на блюдо, прикрасити зеленню і подати на стіл.

Рагу з кабачків і картоплі найсмачніше їсти з глиняного посуду, з додаванням кетчупу .

Смачного!

Схожі рецепти