Рагу з кабачків і картоплі
(покроковий рецепт з фото)
Рагу з кабачків і картоплі - саме рядове і звичне блюдо, але з усіх овочевих рагу - воно, мабуть, найпростіше, швидке і смачне
Спосіб приготування рагу з кабачків і картоплі:
1.) Для початку необхідно картопля помити, почистити і нарізати кубиками. Замочити у воді.
2.) Потім кабачок помити, очистити від шкірки і теж нарізати кубиками.
3.) Ріпчасту цибулю і моркву почистити, нарізати тонкими півкільцями і викласти їх на сковорідку з рослинним маслом. Смажити до напів-прозорості.
4.) Потім в сковорідку додати кабачки, картопля, посолити, поперчити і влити бульйон або воду, додати лавровий лист і тушкувати на слабкому вогні до готовності.
Готове рагу з кабачків і картоплі викласти на блюдо, прикрасити зеленню і подати на стіл.
Рагу з кабачків і картоплі найсмачніше їсти з глиняного посуду, з додаванням кетчупу .
Смачного!
- Кабачки - 3 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Зелень - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Овочевий бульйон або вода - 200 мілілітрів(По желанияю)
1.) Для початку необхідно картопля помити, почистити і нарізати кубиками. Замочити у воді.
2.) Потім кабачок помити, очистити від шкірки і теж нарізати кубиками.
3.) Ріпчасту цибулю і моркву почистити, нарізати тонкими півкільцями і викласти їх на сковорідку з рослинним маслом. Смажити до напів-прозорості.
4.) Потім в сковорідку додати кабачки, картопля, посолити, поперчити і влити бульйон або воду, додати лавровий лист і тушкувати на слабкому вогні до готовності.
Готове рагу з кабачків і картоплі викласти на блюдо, прикрасити зеленню і подати на стіл.
Рагу з кабачків і картоплі найсмачніше їсти з глиняного посуду, з додаванням кетчупу .
Смачного!