Овочеве рагу без картоплі
(покроковий рецепт з фото)
Смачне, яскраве і корисне овочеве рагу, приготоване на швидку руку. Подати можна самостійно, в якості легкої вечері або доповнити страви з круп, м'яса або птиці.
Влітку і восени вибираємо для рагу свіжі і соковиті овочі. Взимку, можна використовувати морожені. Овочі Мороз помиті і нарізані крупно, бажано кожен вид окремо, так як час приготування різний. Спаржева квасоля за 3 хвилини готова, а перець і капусту потрібно гасити довше. В'ялені помідори надають страві особливого смаку й аромату.
- Цибуля - 1 штука
- Цвітна капуста - 200-300 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Спаржева квасоля - 100-150 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- В'ялені помідори - 3 Ст. Ложки
- Паприка - 2 щіпки
- Сіль - 1 щіпка
- Лавровий лист - 1 штука
- Олія соняшникова - 2-3 Ст. Ложок
Підготуємо інгредієнти.
Лук ріжемо і трохи обсмажуємо на соняшниковій олії.
Кладемо суцвіття капусти і готуємо під кришкою на малому вогні 5 хвилин.
Далі, додаємо паприку, сіль і лавровий лист.
Нарізаний крупно перець висипаємо в сковороду і продовжуємо готувати на малому вогні.
Для 3-5 хвилин до готовності додаємо спаржеву квасолю.
Потім, висипаємо в сковороду в'ялені помідори і нарізаний дрібно часник.
Овочеве рагу подаємо до столу відразу після приготування. Смачного!