Рецепт Овочеве рагу без картоплі фото

Овочеве рагу без картоплі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Смачне, яскраве і корисне овочеве рагу, приготоване на швидку руку. Подати можна самостійно, в якості легкої вечері або доповнити страви з круп, м'яса або птиці.

Влітку і восени вибираємо для рагу свіжі і соковиті овочі. Взимку, можна використовувати морожені. Овочі Мороз помиті і нарізані крупно, бажано кожен вид окремо, так як час приготування різний. Спаржева квасоля за 3 хвилини готова, а перець і капусту потрібно гасити довше. В'ялені помідори надають страві особливого смаку й аромату.

  • Цибуля - 1 штука
  • Цвітна капуста - 200-300 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Спаржева квасоля - 100-150 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • В'ялені помідори - 3 Ст. Ложки
  • Паприка - 2 щіпки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Олія соняшникова - 2-3 Ст. Ложок
овочеве рагу без картоплі - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
овочеве рагу без картоплі - фото крок 2
Лук ріжемо і трохи обсмажуємо на соняшниковій олії.
овочеве рагу без картоплі - фото крок 3
Кладемо суцвіття капусти і готуємо під кришкою на малому вогні 5 хвилин.
овочеве рагу без картоплі - фото крок 4
Далі, додаємо паприку, сіль і лавровий лист.
овочеве рагу без картоплі - фото крок 5
Нарізаний крупно перець висипаємо в сковороду і продовжуємо готувати на малому вогні.
овочеве рагу без картоплі - фото крок 6
Для 3-5 хвилин до готовності додаємо спаржеву квасолю.
овочеве рагу без картоплі - фото крок 7
Потім, висипаємо в сковороду в'ялені помідори і нарізаний дрібно часник.
овочеве рагу без картоплі - фото крок 8
Овочеве рагу подаємо до столу відразу після приготування. Смачного!

Схожі рецепти