Овочеве рагу з кабачків з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
1. Подрібнену ріпчасту цибулю і терту на крупній тертці моркву обсмажити в глибокій сковороді на рослинному маслі.
2. Картоплю очистити, порізати великими шматками і обсмажити разом з цибулею і морквою.
3. З перцю видалити насіння, порізати смужками і додати до овочів.
4. Кабачки очистити, видалити насіння, порізати кубиками і додати в сковороду з іншими овочами.
5. Обсмажити все разом протягом 10-15 хвилин, час від часу помішуючи.
6. Помідори порізати дольками і додати в рагу. Додати сіль, перець, пропущений через прес часник.
7. Все перемішати, зменшити вогонь, накрити сковорідку кришкою і тушкувати 15-20 хвилин, час від часу помішуючи. Коли всі овочі будуть готові, вимкнути вогонь і дати рагу настоятися під кришкою.
Кількість порцій: 6
- Кабачки - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідори - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Перець зелений - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 10 грам
- Перець чорний мелений - 5 грам
- Масло рослинне - 50 грам
1. Подрібнену ріпчасту цибулю і терту на крупній тертці моркву обсмажити в глибокій сковороді на рослинному маслі.
2. Картоплю очистити, порізати великими шматками і обсмажити разом з цибулею і морквою.
3. З перцю видалити насіння, порізати смужками і додати до овочів.
4. Кабачки очистити, видалити насіння, порізати кубиками і додати в сковороду з іншими овочами.
5. Обсмажити все разом протягом 10-15 хвилин, час від часу помішуючи.
6. Помідори порізати дольками і додати в рагу. Додати сіль, перець, пропущений через прес часник.
7. Все перемішати, зменшити вогонь, накрити сковорідку кришкою і тушкувати 15-20 хвилин, час від часу помішуючи. Коли всі овочі будуть готові, вимкнути вогонь і дати рагу настоятися під кришкою.