Рецепт Овочеве рагу з кабачків з картоплею фото

Овочеве рагу з кабачків з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви



1. Подрібнену ріпчасту цибулю і терту на крупній тертці моркву обсмажити в глибокій сковороді на рослинному маслі.

2. Картоплю очистити, порізати великими шматками і обсмажити разом з цибулею і морквою.

3. З перцю видалити насіння, порізати смужками і додати до овочів.

4. Кабачки очистити, видалити насіння, порізати кубиками і додати в сковороду з іншими овочами.

5. Обсмажити все разом протягом 10-15 хвилин, час від часу помішуючи.

6. Помідори порізати дольками і додати в рагу. Додати сіль, перець, пропущений через прес часник.

7. Все перемішати, зменшити вогонь, накрити сковорідку кришкою і тушкувати 15-20 хвилин, час від часу помішуючи. Коли всі овочі будуть готові, вимкнути вогонь і дати рагу настоятися під кришкою.



Кількість порцій: 6
  • Кабачки - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Помідори - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Перець зелений - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - 10 грам
  • Перець чорний мелений - 5 грам
  • Масло рослинне - 50 грам


1. Подрібнену ріпчасту цибулю і терту на крупній тертці моркву обсмажити в глибокій сковороді на рослинному маслі.

2. Картоплю очистити, порізати великими шматками і обсмажити разом з цибулею і морквою.

3. З перцю видалити насіння, порізати смужками і додати до овочів.

4. Кабачки очистити, видалити насіння, порізати кубиками і додати в сковороду з іншими овочами.

5. Обсмажити все разом протягом 10-15 хвилин, час від часу помішуючи.

6. Помідори порізати дольками і додати в рагу. Додати сіль, перець, пропущений через прес часник.

7. Все перемішати, зменшити вогонь, накрити сковорідку кришкою і тушкувати 15-20 хвилин, час від часу помішуючи. Коли всі овочі будуть готові, вимкнути вогонь і дати рагу настоятися під кришкою.

Схожі рецепти