Овочеве рагу з баклажанами і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Для мене немає простіше гарячого блюда, ніж рагу. Так виходить, що я готую його часто, адже на кухні завжди знайдеться кілька овочів. Цього разу мій вибір припав на даний легкий рецепт. Вчіться!
Щоб у вас вийшла правильна текстура страви, найкраще гасити його в каструлі з товстим дном. Не забудьте додати різних приправ, якщо хочете зробити смак більш яскравим. А поки ознайомтеся з тим, як приготувати овочеве рагу з баклажанами і картоплею. Також в складі ви знайдете помідори і перець.
- Баклажан - 4-5 штук
- Ріпчаста цибуля - 1-2 штук
- Помідор - 2-3 штук
- Картопля - 2-3 штук
- Болгарський перець - 1 штука
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
- Часник - 2-3 зубчиків
- Чорний перець горошком - 7 штук
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
- Приправа - За смаком
У каструлю з товстим дном влийте масло. Додайте в нього нарізану цибулю, лавровий лист, сіль і перець.
Далі викладіть до цибулі баклажан, порізаний кубиками. Посоліть його і додайте приправи.
Потім викладіть шар очищеної і порізаної картоплі. Додайте сіль.
Далі додайте нарізаний перець, посоливши його.
В кінці внесіть помідор часточками без шкірки і очищений часник зубчиками.
Також влийте ще масла зверху. Закрийте каструлю кришкою. Увімкніть невеликий вогонь.
Гасіть рагу протягом години на вогні. В кінці блюдо перемішайте. Подавайте рагу з зеленню. Смачного!