Рецепт Овочеве рагу з баклажанами і картоплею фото

Овочеве рагу з баклажанами і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Баклажан , Помідор , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Для мене немає простіше гарячого блюда, ніж рагу. Так виходить, що я готую його часто, адже на кухні завжди знайдеться кілька овочів. Цього разу мій вибір припав на даний легкий рецепт. Вчіться!

Опис приготування:

Щоб у вас вийшла правильна текстура страви, найкраще гасити його в каструлі з товстим дном. Не забудьте додати різних приправ, якщо хочете зробити смак більш яскравим. А поки ознайомтеся з тим, як приготувати овочеве рагу з баклажанами і картоплею. Також в складі ви знайдете помідори і перець.

  • Баклажан - 4-5 штук
  • Ріпчаста цибуля - 1-2 штук
  • Помідор - 2-3 штук
  • Картопля - 2-3 штук
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Чорний перець горошком - 7 штук
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Приправа - За смаком
овочеве рагу з баклажанами і картоплею - фото крок 1
У каструлю з товстим дном влийте масло. Додайте в нього нарізану цибулю, лавровий лист, сіль і перець.
овочеве рагу з баклажанами і картоплею - фото крок 2
Далі викладіть до цибулі баклажан, порізаний кубиками. Посоліть його і додайте приправи.
овочеве рагу з баклажанами і картоплею - фото крок 3
Потім викладіть шар очищеної і порізаної картоплі. Додайте сіль.
овочеве рагу з баклажанами і картоплею - фото крок 4
Далі додайте нарізаний перець, посоливши його.
овочеве рагу з баклажанами і картоплею - фото крок 5
В кінці внесіть помідор часточками без шкірки і очищений часник зубчиками.
овочеве рагу з баклажанами і картоплею - фото крок 6
Також влийте ще масла зверху. Закрийте каструлю кришкою. Увімкніть невеликий вогонь.
овочеве рагу з баклажанами і картоплею - фото крок 7
Гасіть рагу протягом години на вогні. В кінці блюдо перемішайте. Подавайте рагу з зеленню. Смачного!

Схожі рецепти