Рецепт Овочеве рагу з баклажанами і кабачками фото

Овочеве рагу з баклажанами і кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Баклажан , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Коли починається сезон баклажанів, я часто готую для своєї сім'ї овочеве рагу з баклажанами і кабачками. Це дуже смачно і ситно, їсти його можна і гарячим, і холодним. Так що спробуйте і ви!

Опис приготування:

Всі овочі потрібно почистити, порізати, обсмажити до м'якості і згасити. Ось простий рецепт, як приготувати овочеве рагу з баклажанами і кабачками. Корисний і смачний обід або вечерю готовий!

  • Баклажан - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Мал - 1/2 склянки
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Перець солодкий - 2 штуки
  • Помідори - 5 штук
  • Сіль - За смаком
  • Перець духмяний мелений - За смаком
  • Цукор - За смаком
  • Масло рослинне - 5-6 Ст. Ложок
  • Часник - 2 зубчики
  • Вода - 1/2 склянки
овочеве рагу з баклажанами і кабачками - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні овочі. Вимийте і поріжте баклажан на кубики. Також вступите з кабачками, картоплею і цибулею. Морква краще потерти на крупній тертці.
овочеве рагу з баклажанами і кабачками - фото крок 2
Перець помийте, видаліть у нього насіння, поріжте овоч брусочками.
овочеве рагу з баклажанами і кабачками - фото крок 3
У чаші мультиварки розігрійте масло і обсмажте овочі до м'якості по парі хвилин в режимі"Жарка" . Дуже зручно, якщо є запасна чаша, можна перекладати в неї овочі після обсмажування.
овочеве рагу з баклажанами і кабачками - фото крок 4
Немає мультиварки? Тоді спокійно можете обсмажити овочі на сковороді і складати овочі в каструлю з товстим дном.
овочеве рагу з баклажанами і кабачками - фото крок 5
Промийте рис в холодній воді кілька разів і викладіть поверх овочів. Помідори поріжте на кубики і додайте в чашу. Додайте сіль, перець і цукор за смаком. Налийте трохи води. Гасіть при закритій кришці в режимі"Гасіння" 30-40 хвилин.
овочеве рагу з баклажанами і кабачками - фото крок 6
Можна подавати в гарячому і в холодному вигляді. Смачного!

Схожі рецепти