Рецепт Суп з ковбасою і вермішеллю фото

Суп з ковбасою і вермішеллю
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Субпродукти , Макарони , Ковбаса , Вермішель
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ви хочете зварити суп і у вас немає м'яса, не біда! Підійде будь-яка копчена ковбаса, так буде навіть по-своєму незвично і пікантно. Всі інші інгредієнти - це те, що завжди на кухні під рукою!

Опис приготування:

Це простий рецепт приготування супу з ковбасою і вермішеллю. Готується він дуже просто. Поки вариться картопля, необхідно підготувати зажарку, для цього обсмажуємо на сковороді цибулю, морква і ковбасу. Потім в киплячу воду кладемо вермішель і через деякий час зажарку. Ваш суп практично готовий! якщо бажаєте, можна додати додаткових спецій, за смаком. Хай щастить!

  • Ковбаса копчена - 300 грам
  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Чорний перець - За смаком (горошком)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
суп з ковбасою і вермішеллю - фото крок 1
Картоплю нарізаємо кубиками дрібно.
суп з ковбасою і вермішеллю - фото крок 2
Лук також дрібно нарізаємо.
суп з ковбасою і вермішеллю - фото крок 3
Моркву натираємо на крупній тертці.
суп з ковбасою і вермішеллю - фото крок 4
Картопля варимо в каструлі, заливши водою.
суп з ковбасою і вермішеллю - фото крок 5
На соняшниковій олії обсмажуємо цибулю до золотистої скоринки.
суп з ковбасою і вермішеллю - фото крок 6
До цибулі додаємо моркву, ще трохи обсмажуємо.
суп з ковбасою і вермішеллю - фото крок 7
Нарізану тонкою соломкою ковбасу викладаємо на сковороду до цибулі і моркви.
суп з ковбасою і вермішеллю - фото крок 8
Тушкуємо під кришкою 5 хвилин.
суп з ковбасою і вермішеллю - фото крок 9
Коли картопля закипить, додайте сіль, перець горошком і лавровий лист.
суп з ковбасою і вермішеллю - фото крок 10
Вермішель поламайте на кілька частин.
суп з ковбасою і вермішеллю - фото крок 11
Тепер необхідно кинути вермішель в киплячий суп. Доваривши вермішель до напівготовності, додаємо зажарку. Далі варимо до готовності інгредієнтів.
суп з ковбасою і вермішеллю - фото крок 12
Ну от і все! Смачного!

Схожі рецепти