Суп з ковбасою і вермішеллю
(покроковий рецепт з фото)
Ви хочете зварити суп і у вас немає м'яса, не біда! Підійде будь-яка копчена ковбаса, так буде навіть по-своєму незвично і пікантно. Всі інші інгредієнти - це те, що завжди на кухні під рукою!
Це простий рецепт приготування супу з ковбасою і вермішеллю. Готується він дуже просто. Поки вариться картопля, необхідно підготувати зажарку, для цього обсмажуємо на сковороді цибулю, морква і ковбасу. Потім в киплячу воду кладемо вермішель і через деякий час зажарку. Ваш суп практично готовий! якщо бажаєте, можна додати додаткових спецій, за смаком. Хай щастить!
- Ковбаса копчена - 300 грам
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Чорний перець - За смаком (горошком)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка

Картоплю нарізаємо кубиками дрібно.

Лук також дрібно нарізаємо.

Моркву натираємо на крупній тертці.

Картопля варимо в каструлі, заливши водою.

На соняшниковій олії обсмажуємо цибулю до золотистої скоринки.

До цибулі додаємо моркву, ще трохи обсмажуємо.

Нарізану тонкою соломкою ковбасу викладаємо на сковороду до цибулі і моркви.

Тушкуємо під кришкою 5 хвилин.

Коли картопля закипить, додайте сіль, перець горошком і лавровий лист.

Вермішель поламайте на кілька частин.

Тепер необхідно кинути вермішель в киплячий суп. Доваривши вермішель до напівготовності, додаємо зажарку. Далі варимо до готовності інгредієнтів.

Ну от і все! Смачного!