Салат з ковбасою і вермішеллю швидкого приготування
(покроковий рецепт з фото)
Салат з ковбасою і вермішеллю швидкого приготування - давно забута класика. Сьогодні я вирішила вам нагадати про це рецепті, адже салат виходить дійсно дуже смачним і ситним.
Салат з ковбасою і вермішеллю швидкого приготування виходить дуже ситним і смачним. При цьому салат досить бюджетний, тому можна його приготувати не тільки до свята. Це салат мені подобається тим, що хоч в складі є огірок, салат не потече, оскільки вермішель буде вбирати в себе зайву вологу. Спробуйте обов'язково!
- Вермішель - 60 грам (швидкого приготування)
- Ковбаса - 300 грам (варена)
- Огірок - 1 штука (свіжий)
- Яйця - 4 штуки (варені)
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця відварити круто і очистіть.
Варену ковбасу наріжте дрібними кубиками.
Яйця також наріжте кубиком.
Огірок наріжте дрібними кубиками, не знімаючи шкірку. Але якщо шкірка гірка, то її слід зняти.
Дрібно покришите вермішель швидкого приготування. Звичайно, тут справа смаку, комусь подобається дуже дрібна крихта, тоді можна подрібнити навіть за допомогою качалки, а кому-то подобається більша вермішель в салаті.
Додайте майонез і перемішайте. Салат готовий. Залишилося тільки його красиво прикрасити. Я пропоную його подавати порційно і викладати на тарілку за допомогою сервіровки кільця.
Ось що у мене вийшло! Смачного!