Баклажани швидкого приготування
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт баклажанів швидкого приготування - для вас! Закуска готується в мультиварці, так що зусиль від вас не потрібно. Покласти інгредієнти і отримати готову страву, смачне і ситне!
Такі баклажани швидкого приготування в домашніх умовах виходять дуже хрусткими і пікантними. До речі, якщо сподобається, то скажу, що такі баклажани можна закочувати на зиму, а потім дістати баночку і згадати про літо. Спробуйте, просто і смачно!
- Баклажан - 1 штука (один великий або два маленьких)
- Лавровий лист - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Вода - 1 Склянка(1 мультіварочний стакан)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Оцет яблучний - 1/4 склянки (мультіварочний стакан)
- Масло рослинне - 1/3 склянки (мультистакан)
1. Сіль, цукор, оцет, лаврушку, воду, пропущений через прес часник і масло відправимо в мультиварку. Виставляємо таймер на 10 хвилин в режимі "варка" .
2. Потім баклажани нарізаємо кубиками і посолимо. Поки готується маринад, баклажани якраз трохи пустять сік, гіркоту піде.
3. Коли маринад закипить і прозвучить сигнал закінчення готування, баклажани промиємо в холодній воді і відправимо в розсіл. В режимі "варка" встановимо таймер на 15 хвилин.
4. Нехай баклажани після звукового сигналу ще десять хвилин побудуть в маринаді, а потім їх можна діставати і подавати з гарніром!