Рецепт Баклажани швидкого приготування фото

Баклажани швидкого приготування
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Баклажан
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Простий рецепт баклажанів швидкого приготування - для вас! Закуска готується в мультиварці, так що зусиль від вас не потрібно. Покласти інгредієнти і отримати готову страву, смачне і ситне!

Опис приготування:

Такі баклажани швидкого приготування в домашніх умовах виходять дуже хрусткими і пікантними. До речі, якщо сподобається, то скажу, що такі баклажани можна закочувати на зиму, а потім дістати баночку і згадати про літо. Спробуйте, просто і смачно!

  • Баклажан - 1 штука (один великий або два маленьких)
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Вода - 1 Склянка(1 мультіварочний стакан)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Оцет яблучний - 1/4 склянки (мультіварочний стакан)
  • Масло рослинне - 1/3 склянки (мультистакан)
баклажани швидкого приготування - фото крок 1
1. Сіль, цукор, оцет, лаврушку, воду, пропущений через прес часник і масло відправимо в мультиварку. Виставляємо таймер на 10 хвилин в режимі"Варка" .
баклажани швидкого приготування - фото крок 2
2. Потім баклажани нарізаємо кубиками і посолимо. Поки готується маринад, баклажани якраз трохи пустять сік, гіркоту піде.
баклажани швидкого приготування - фото крок 3
3. Коли маринад закипить і прозвучить сигнал закінчення готування, баклажани промиємо в холодній воді і відправимо в розсіл. В режимі"Варка" встановимо таймер на 15 хвилин.
баклажани швидкого приготування - фото крок 4
4. Нехай баклажани після звукового сигналу ще десять хвилин побудуть в маринаді, а потім їх можна діставати і подавати з гарніром!

Схожі рецепти