Мариновані моховики

Рецепт Мариновані моховики фото

Мариновані моховики починаю їсти ще до першого снігу. Виходить, замарінуешь моховики на зиму, а через два тижні вже з'їси половину запасів. Виходить дійсно дуже смачно! ставте більше! Гриби для маринування вибирайте молоді, нечервівие і, звичайно, вони, які добре знаєте. Моховики часто ростуть у моху в соснових або змішаних лісах. Його можна вари...

Читати далі

Смачна маринована капуста хрустка

Рецепт Смачна маринована капуста хрустка фото

Сьогодні я вам розповім, як приготувати смачну мариновану капусту хрустку і неймовірно смачну! Спробуйте і не пошкодуєте - смак приголомшливо ніжний, в міру солодкий, в міру кислуватий. Смачно! Рецепт приготування смачної маринованої капусти хрусткою перед вами. Таке блюдо і справді виходить неймовірно смачним, ароматним, і хрумтить, як годиться ...

Читати далі

❤️ Маринування❤️  - це процес замочування продукту в суміші зі спеціями та рідинами з метою покращення його смаку та консистенції. Цей процес використовується в кулінарії з давніх-давен і дозволяє зберегти свіжість та смак продукту на довший час.

Маринування є досить простим процесом, але при цьому вимагає деяких знань та досвіду, щоб досягти оптимального результату. Для маринування можна використовувати різноманітні інгредієнти, такі як олія, оцет, соєвий соус, лимонний сік, спеції та інші.

Одним з найважливіших аспектів маринування є вибір часу замочування. Час маринування залежить від типу продукту та його розміру. Наприклад, м'ясо можна маринувати від кількох годин до кількох днів, а рибу - від кількох хвилин до години.

Ще одним важливим аспектом маринування є температура. Маринувати продукти потрібно при температурі, яка відповідає вимогам рецепту. Наприклад, м'ясо можна маринувати в холодильнику при температурі від 2 до 5 градусів Цельсія.

Маринування - це також чудовий спосіб додати смак інгредієнтам перед готуванням. Наприклад, маринована риба має більш насичений смак та аромат, а м'ясо з маринаду м'якше та соковите.

Узагалі, маринування - це простий та дуже корисний процес, який може додати до страви багато нового смаку та аромату. Якщо ви ще не використовували маринування у своїх кулінарних експериментах, спробуйте його наступного разу, коли готуватимете м'ясо, рибу або овочі. Знайте, що процес маринування може бути досить гнучким і ви можете експериментувати зі спеціями, рідинами та іншими інгредієнтами, щоб створити свій власний унікальний смак.

Наступний раз, коли ви будете готувати страву, спробуйте додати до неї мариновані інгредієнти та насолоджуйтесь новим смаком. Не забувайте про правильний вибір часу та температури маринування, щоб отримати найкращий результат.

У кулінарії, ❤️ маринування❤️ є важливою технікою, яка дозволяє зберегти свіжість та смак продукту, а також додати нові нотки смаку до страви. Спробуйте цей процес у своїх наступних кулінарних експериментах та насолоджуйтесь новими смаковими відчуттями.❤️ ❤️ ❤️ 

Перець на зиму «Золотий»

Рецепт Перець на зиму «Золотий» фото

Маринований солодкий перець - це смачна закуска, відмінний гарнір до м'яса, птиці та риби. Пропоную не проходити повз і заготовити перець так, як це роблю я на протязі вже багатьох років. Рецепт досить простий! закип'ятити розсіл, овочі нарізати і утрамбувати в банки. Звичайно, не обійдемося без стерилізації. Всі подробиці в рецепті нижче.Перець ...

Читати далі

Маринований перець з морквою

Рецепт Маринований перець з морквою фото

Це швидкий спосіб маринування овочів, все готово вже на наступний день. Маринований перець з морквою можна додавати в салати або використовувати як самостійну закуску. За бажанням в маринад можна додати гвоздику і лавровий лист. Для краси можна використовувати болгарський перець різного кольору. А детальніше, як приготувати маринований перець з м...

Читати далі

Мариновані гливи на зиму

Рецепт Мариновані гливи на зиму фото

Такий класичний рецепт маринованих глив на зиму дуже вам сподобається, тому що робляться вони просто і швидко, а результатом точно залишитеся задоволені - в міру хрусткі, ніжні і смачні! Такий рецепт приготування, звичайно ж, - не самий вишуканий, Для Грибна і сніданок, в моєму розумінні, до розряду блюд високої кухні не належить. Але зате я розп...

Читати далі

Мариновані кабачки швидкого приготування

Рецепт Мариновані кабачки швидкого приготування фото

Сьогодні хочу запропонувати вам простий і швидкий рецепт, як приготувати мариновані кабачки швидкого приготування. Вони будуть готові вже через 2 годину. Погодьтеся, це дуже зручна закуска! Таку закуску приготувати - простіше простого. Кабачки дуже тонко нарізаються і маринуються в суміші спецій, масла і оцту, а потім настоюють холодильнику. Але ...

Читати далі

Оселедець маринована

Рецепт Оселедець маринована фото

Готову маринованого оселедця можна без проблем купити в магазині або на ринку, але чи варто? Розповім одні з рецептів, як приготувати мариновану оселедець самостійно, в домашніх умовах. На мою рецептом виходить рибка набагато смачніше і цікавіше, ніж покупна. Немає ніякого неприємного запаху і присмаку. Оселедець виходить кисло-солодка, з приємни...

Читати далі

Маринований селера

Рецепт Маринований селера фото

Оригінальний і простий рецепт маринованого селери - то, що потрібно, якщо шукаєте нові пікантні і вишукані закуски з овочів! Смак вас приємно здивує, і взимку ви явно зрадієте, відкривши баночку! Я розповім вам, як приготувати маринований селеру, - заготівля незвичайна, але дуже смачна! Добре підійде кмясним страв і гарнірів, а ще вона може збері...

Читати далі

Мариновані лисички з часником

Рецепт Мариновані лисички з часником фото

Ну ось і прийшов сезон збору грибів, відповідно і їх заготовки на зиму. Пропоную маринувати грибочки з часником, виходить дуже смачно, як мені здається. Адже не дарма ж я їх готую щороку! Перед вами простий рецепт приготування маринованих лисичок з часником. Поділюся з вами холодним способом маринування грибів. Інгредієнти я брав з розрахунку на ...

Читати далі

Мариновані кавуни в банках

Рецепт Мариновані кавуни в банках фото

Хочете освіжаючою і корисною маринованої закуски? Тоді я розповім, як приготувати мариновані кавуни в банках. Це смачна і красива закуска, яка нагадає про літо в зимові морозні дні. Маринований кавун зберігає практично всі свої корисні властивості, тому він є відмінним джерелом вітамінів в холодну пору року, коли потрібно зміцнювати імунітет.А чи...

Читати далі

Маринована кукурудза зернами

Рецепт Маринована кукурудза зернами фото

Маринована кукурудза зернами - відмінна складова салату або нехитрої закуски. Візьміть пару великих качанів і зробіть заготовку з кукурудзи без стерилізації. Швидко, просто, зручно! поїхали! Мариновану кукурудзу зернами обов'язково варто приготувати. Хоча б пару баночок. По перше, така закуска буде рідкісною і ваші гості точно будуть вражені і ра...

Читати далі

Маринована капуста «чудо»

Рецепт Маринована капуста «чудо» фото

Капусти я заготовлював багато і найчастіше - це квашена капуста. Капуста, заготовлена ​​за цим рецептом дуже сподобалася всій родині. Хрустка, ароматна, з пікантною ноткою сухофруктів! Рецепт перевірений багатьма господинями, тому рекомендую точно дотримуватися рецептуру, і тоді Ви отримаєте чудовий результат. Ця капуста неймовірно смачна - хруст...

Читати далі

Зелені помідори «соточку»

Рецепт Зелені помідори «соточку» фото

На вулиці дощі, холод, залишки врожаю зібрані, але він не весь дозрів. Зелені помідори, маленькі бурячок і морквини нудьгують в куточку, а Ви думаєте, що ж з ними зробити. Хочу запропонувати варіант смачної закуски з цього, здавалося б, невдалого врожаю. Заходьте, готуватимемо! Ця заготовка робиться цілком швидко і просто. З цієї кількості інгред...

Читати далі

Біла маринована квасоля

Рецепт Біла маринована квасоля фото

Біла маринована квасоля хороша до пива і в якості легкої закуски. Мариновану квасоля я додаю в салати, супи та рагу. Але часто просто їм з білим хлібом. А маринується квасоля не більше двох годин. Маринувати білу квасолю можна без добавок, просто затоку уварену квасоля маринадом. А я хочу запропонувати рецепт білої маринованої квасолі з помідорам...

Читати далі

Мойва в гірчичною заливці

Рецепт Мойва в гірчичною заливці фото

Рецепт приготування мойви в гірчичною заливці може і здасться довгим, але це не відніме у вас сил, - зробити маринад, і через добу вже радувати гостей нової економною, але смачною закускою! Всі ми любимо іноді побалувати себе рибкою, і чомусь ще з радянських часів залишилася особлива любов до "рибної дрібниці " , - тюльці, мойві і салаки. До речі...

Читати далі