Буряк маринований

Рецепт Буряк маринований фото

Буряк - це не тільки смачний овоч, володіє своїм специфічним смаком, але і дуже корисний. У більшості випадків її запікають або варять, тому розповім, як приготувати буряк мариновану.Маринований буряк можна подати шматочками як закуску до столу або використовувати для приготування інших страв, наприклад, салатів, супів. Приготування не забере у в...

Читати далі

Мариновані лимони з чилі

Рецепт Мариновані лимони з чилі фото

Таку заготовку можна робити в будь-який час року: кілька днів - і прекрасна закуска у Вас на столі. Гостренькі мариновані лимони прекрасно підійдуть для закуски або добавки в салат.Викладаємо лимони з чилі в банку і заливаємо киплячим маринадом. При бажанні, в баночку можна додати зубчик часнику або улюблені прянощі.Лимон - 2 штукиЛист смородини ...

Читати далі

Кабачки на зиму без стерилізації

Рецепт Кабачки на зиму без стерилізації фото

Цей дуже оригінальний і простий рецепт кабачків на зиму без стерилізації мені відразу ж сподобався своїм святковим видом, - таку закуску взимку до застілля подавати приємно, адже і красиво, і смачноЦей рецепт приготування кабачків на зиму без стерилізації розрахований, в принципі, на три трилітрові банки, так що, якщо виникають питання, куди і ск...

Читати далі

Помідори на зиму з лимонною кислотою

Рецепт Помідори на зиму з лимонною кислотою фото

Існує чимало суперечок про те, чи варто додавати оцет при маринуванні чи ні. Він не корисний, і багато його уникають. Та й смак теж змінюється. Так що якщо ви такої ж думки, дивіться рецепт.Але замість цієї добавки потрібна інша кислота, так і народився цей рецепт. В результаті пропоную вам дізнатися про те, як приготувати помідори на зиму з лимо...

Читати далі

Маринована капуста швидкого приготування

Рецепт Маринована капуста швидкого приготування фото

Дуже смачна страва для всієї родини на обід, вечерю або просто перекусити. Рекомендую рецепт маринованої капусти швидкого приготування! Для приготування маринованої капусти швидкого приготування мені вистачає одного великого капустини, можна і менше брати. Оцет підійде звичайний 9 %. Таку капусту відмінно подавати до горілочки, дивимося рецепт! К...

Читати далі

Маринована редиска

Рецепт Маринована редиска фото

Пропоную спробувати цікаву закуску з редиски. Маринована редиска виходить хрусткою, ароматної і помірно гострої. Готується елементарно, а виходить дуже смачно! Хіт цієї весни! Для приготування використовується простий маринад на основі оцту, лаврового листа і чорного перцю. За бажанням можна додати коріандр і насіння гірчиці. А детальніше, як при...

Читати далі

Маринована капуста з оцтом

Рецепт Маринована капуста з оцтом фото

Серед безлічі рецептів маринування капусти складно вибрати один, який буде задовольняти всі вимоги. Кожен з них цікавий або по набору продуктів, або по способу і часу приготування.Капуста, маринована з додаванням оцту, готується значно швидше, ніж звичайна квашена, а за смаком анітрохи їй не поступається. Вона виходить хрусткою, приємного кремово...

Читати далі

Капуста маринована з яблуками

Рецепт Капуста маринована з яблуками фото

Відмінна закуска для щоденного столу: проста, корисна і дуже смачна. Капуста, маринована з яблуками в домашніх умовах, доповнить будь-яку страву.1. Щоб капуста, маринована з яблуками в домашніх умовах, вийшла хрусткою, вибирайте щільний вилок. Очистіть його від верхнього листя і наріжте досить дрібно.2. Очистіть моркву, натріть на середній терці....

Читати далі

Смажений перець на зиму

Рецепт Смажений перець на зиму фото

В цьому році я вирішила приготувати новий рецепт - смажений перець на зиму. Мені він дуже сподобався, тому рекомендую приготувати його і вам! Тим більше, що рецепт більш ніж цікавий! Цей перець мені сподобався своєю оригінальністю. Тут не звичайний маринований перець, а попередньо обсмажений, що робить його ще більш смачним і ароматним. Звичайно,...

Читати далі

Гливи, мариновані на закуску

Рецепт Гливи, мариновані на закуску фото

Важко придумати більш відповідну закуску для міцних напоїв, ніж грибочки, особливо якщо вони мариновані. І зараз я розповім вам, як швидко і просто приготувати соковиті і ароматні гливи.Яка найприголомшливіша закуска на всі випадки життя, яка зробить будь-яке застілля яскравіше і праздничней? Ну, звичайно ж, це грибочки, причому не прості, а саме...

Читати далі

Мариновані черрі

Рецепт Мариновані черрі фото

Мариновані помідори черрі чудово виглядають на столі, відрізняються відмінним смаком і здатні стати чудовою легкою закускою. До речі, маринувати їх можна прямо на гілочках! Інгредієнти в моїй рецепті розраховані на літрову банку. Помідори черрі раджу спочатку укласти в банку, щоб знати, скільки в неї поміщається, а потім акуратно вибрати.Черрі за...

Читати далі

Рецепт маринованого перцю солодкого

Рецепт Рецепт маринованого перцю солодкого фото

Щоліта консервую солодкий перець просто в неймовірній кількості і ще жодного разу не пошкодувала про це. Смачний і ароматний перчик розлітається зі столу буквально в лічені хвилини.У моїй родині користуються цим рецептом вже багато років і кожен раз гості запитують, як готується така смакота? Найцікавіше, що дуже просто. Ось рецепт маринованого п...

Читати далі

Мариновані маслюки смажені

Рецепт Мариновані маслюки смажені фото

А ви пробували гриби злегка підсмажити, а потім замаринувати? Якщо ні, обов'язково варто хоч раз спробувати, не сподобається - залежить лише від вас, ніколи не пізно повернуться до "класиці" . А мені подобається! Це зрозумілий і простий рецепт приготування маринованих маслюків смажених. Ніяких особливих інгредієнтів вам не знадобиться, всього лиш...

Читати далі

Мариновані огірки з помідорами

Рецепт Мариновані огірки з помідорами фото

Найпопулярніша в зиязикай час заготівля - мариновані огірки і помідори. Кожен хоче поласувати хрустким огірочком або соковитим томатом, особливо вприкуску з картопляним пюре і м'ясної котлетою! Розрахунок інгредієнтів вказано на дві банки об'ємом по 1 літр. Мариновані овочі виходять дуже смачними, огірки можна з легкістю використовувати для приго...

Читати далі

Мариноване м'ясо

Рецепт Мариноване м'ясо фото

Щоб приготувати дійсно смачне м'ясо, необхідно його спочатку замаринувати. Маринад робить м'ясо м'якше і соковитіше, покращує смак і аромат. Розповім, як приготувати мариноване м'ясо.Як кислоти можна використовувати лимонний сік, оцет, червоне або біле вино. З масел найкраще підходить оливкова олія і, звичайно, трави і спеції. Якщо ви любите гост...

Читати далі