Мариновані лимони з чилі
(покроковий рецепт з фото)
Таку заготовку можна робити в будь-який час року: кілька днів - і прекрасна закуска у Вас на столі. Гостренькі мариновані лимони прекрасно підійдуть для закуски або добавки в салат.
Викладаємо лимони з чилі в банку і заливаємо киплячим маринадом. При бажанні, в баночку можна додати зубчик часнику або улюблені прянощі.
- Лимон - 2 штуки
- Лист смородини - 5 штук
- Перець чилі - 2 штуки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Вода - 1 літр (маринад)
- Сіль - 1 Ст. Ложка (маринад)
- Цукор - 1 Ст. Ложка (маринад)
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка (маринад)

1. Чилі Допомога, лимони ошпарьтеокропом.

2. Лимони наріжте на часточки, у чилі відріжте плодоніжки, поріжте великими кільцями. Листя смородини помийте.

3. У стерилізовані банки покладіть чилі, листя смородини і лимони. Досить щільно.

4. Додайте соєвий соус прямо в банку.

5. Закип'ятіть все для маринаду і залийте в банку. Закрийте кришкою і зберігайте в холодильнику до півроку. Стерилізації не потрібно.

6. Смачного!