Мариновані лимони
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам дуже простий, але неймовірно цікавий і оригінальний рецепт на замітку. Покажу, як приготувати мариновані лимони. Ви пробували щось подібне? Запам'ятовуйте і повторіть!
Кількість лимонів вказати складно. Для початку все залежить від того, в яку баночку ви будете їх поміщати. По-друге, від їх соковитості. Коли ви почнете працювати на кухні, то відразу визначитеся. Подавати такі лимони можна з м'ясом, додавати в найрізноманітніші рагу, використовувати в якості закуси і т. d.
- Лимон - 3 штуки(+ для соку)
- Сіль і цукор - За смаком
1. Лимони вимийте як слід щіткою і обдайте окропом.
2. Зробіть два надрізи, не доходячи до кінця. Вийде ось так.
3. У центр всипте сіль (щедру дрібку) і трохи цукру.
4. Викладіть їх щільно в баночку. Залийте соком лимонів, накрийте кришкою і залиште в холодильнику на пару тижнів.