Фаршировані лимони
(покроковий рецепт з фото)
Цікава і незвичайна холодна закуска, безсумнівно, урізноманітнює святковий стіл. Нескладне приготування, - і відмінний оригінальний результат. Візьміть в скарбничку новорічних рецептів.
Якщо у вас немає консервованого тунця, прекрасно підійде будь-яка консервована риба, навіть шпроти прекрасно сюди впишуться. Адже поєднання лимона і риби - класика!
- Лимон - 2 штуки
- Тунець консервований - 150 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Каперсами - 1 Чайна ложка
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
1. У лимона зріжте кришечку, видаліть всю м'якоть і перетинки.
2. Тунець подрібніть разом з вершковим маслом до однорідної маси.
3. Додайте каперси.
4. Потім зелень і майонез, перемішайте.
5. Начините лимони підготовленою масою, накрийте кришкою, щільно загорніть у фольгу і приберіть в морозилку годин на 5.
6. При подачі тонко наріжте. Смачного!