Маринована капуста швидкого приготування
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачна страва для всієї родини на обід, вечерю або просто перекусити. Рекомендую рецепт маринованої капусти швидкого приготування!
Для приготування маринованої капусти швидкого приготування мені вистачає одного великого капустини, можна і менше брати. Оцет підійде звичайний 9 %. Таку капусту відмінно подавати до горілочки, дивимося рецепт!
- Капуста - 2, 5 кілограма
- Часник - 3 зубчики
- Морква - 3-4 штук
- Вода - 1 літр
- Цукор - 1 Склянка
- Оцет - 0, 5 склянки
- Масло рослинне - 0.5 склянки
- Сіль - 2 Ст. Ложки
Приготуйте інгредієнти.
Капусту тонко нашаткувати.
Морква очистити, помити і натерти на крупній тертці.
Перемішати капусту з морквою.
Очистити часник.
Подрібнити. Додати в капусту.
Зробити маринад. Для цього закип'ятити воду, додати сіль, цукор, оцет і рослинне масло.
Гарячим маринадом залити капусту.
Накриваємо кришкою і забуваємо на добу, можна час від часу перевертати.
Вже готову мариновану капусту швидкого приготування можете розкласти по банках і зберігати в холодильнику. Смачного!