Рецепт Капуста маринована з часником швидкого приготування фото

Капуста маринована з часником швидкого приготування
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Часник
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Заготовки, Маринування

Всі люблять рецепти, над якими не потрібно "паритися" півдня на кухні. Саме до таких можна віднести мариновану капусту з часником і буряком. Закуска добре поєднується з м'ясними стравами і гарнірами.

Розповім, як приготувати капусту мариновану з часником швидкого приготування. Всі овочі разом зі спеціями складаються в чисті банки. Потім заливаються гарячим маринадом і настоюють до повної готовності рівно одну добу. Мариновану капусту можна подавати замість салату, як доповнення до гарнірів або м'ясних страв. Хай щастить!

  • Капуста - 1 штука (коб)
  • Часник - 1 штука (головка)
  • Буряк - 1 штука
  • Вода - 2 L
  • Сіль - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 1/2 склянки
  • Оцет столовий - 1 Склянка
  • Лавровий лист - 4 штуки
  • Перець горошком - 5 штук
  • Гвоздика - 3 штуки
капуста маринована з часником швидкого приготування - фото крок 1
Овочі ретельно промиваємо і очищаємо. Капусту нарізаємо великими шматочками і розкладаємо по чистим скляним банкам. Також кладемо зубчики очищеного часнику і буряк, порізану кружальцями. Всі овочі викладаємо упереміш. Крім того, додаємо лавровий лист, перець горошком і гвоздику.
капуста маринована з часником швидкого приготування - фото крок 2
Засипте в воду цукор і сіль, влийте масло. Доведіть маринад до кипіння, влийте оцет. Зніміть з вогню і залийте гарячою рідиною капусту з овочами і спеціями. Банку (або банки) прикрийте кришками і залиште при кімнатній температурі на 1 добу. Потім приберіть в холодильник для зберігання.
капуста маринована з часником швидкого приготування - фото крок 3
Смачного!

Схожі рецепти