Рецепт Цвітна капуста маринована швидкого приготування фото

Цвітна капуста маринована швидкого приготування
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Капуста , Кольорова капуста
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 10 г. 0 хв.

У моєму записнику рецептів є простий рецепт цвітної капусти маринованої швидкого приготування. Якщо замаринувати капусту ввечері, то на наступний день її вже можна буде їсти. Пробуйте!

Опис приготування:

Маринад для цього рецепта цвітної капусти маринованої швидкого приготування розрахований на один літр води. Спеції розраховані з витрати на банку.

Як приготувати кольорову капусту мариновану швидкого приготування?

1. Цвітну капусту розділите на суцвіття. Кожне суцвіття промийте. Бажано опустити капусту в підсолену воду - так ви позбавитеся від небажаних капустяних"жителів" .

2. В простерилізовані банки складіть лавровий лист, перець горошком, зубчики часнику і інші спеції за бажанням.

3. У банки зі спеціями складіть суцвіття цвітної капусти.

4. Зваріть маринад. Для цього в каструлю влийте воду, додайте сіль і цукор, рослинна олія, оцтову есенцію. Доведіть до кипіння.

5. Киплячим маринадом залийте кольорову капусту в банках. Закрийте стерильними кришками і залиште до охолодження при кімнатній температурі.

6. Остигнули банки з капустою приберіть в холодильник. Через кілька годин кольорову капусту мариновану швидкого приготування можна буде їсти.

Смачного!

  • Кольорова капуста (голова) - 1 штука
  • Вода - 1 літр
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 1/2 склянки
  • Оцтова есенція - 2 чайних ложки
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Перець чорний горошком - 3-4 штук
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Інші спеції - - За смаком (можна додати цибулю ріпчасту, чилі, каперсами, зелень.)
Маринад для цього рецепта цвітної капусти маринованої швидкого приготування розрахований на один літр води. Спеції розраховані з витрати на банку.

Як приготувати кольорову капусту мариновану швидкого приготування?

1. Цвітну капусту розділите на суцвіття. Кожне суцвіття промийте. Бажано опустити капусту в підсолену воду - так ви позбавитеся від небажаних капустяних"жителів" .

2. В простерилізовані банки складіть лавровий лист, перець горошком, зубчики часнику і інші спеції за бажанням.

3. У банки зі спеціями складіть суцвіття цвітної капусти.

4. Зваріть маринад. Для цього в каструлю влийте воду, додайте сіль і цукор, рослинна олія, оцтову есенцію. Доведіть до кипіння.

5. Киплячим маринадом залийте кольорову капусту в банках. Закрийте стерильними кришками і залиште до охолодження при кімнатній температурі.

6. Остигнули банки з капустою приберіть в холодильник. Через кілька годин кольорову капусту мариновану швидкого приготування можна буде їсти.

Смачного!

Схожі рецепти