Рецепт Шоколадна «ковбаска» зі згущеним молоком фото

Шоколадна «ковбаска» зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Какао, Вершкове масло, Згущене молоко
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
Для дітей
Випічка, Десерти, Печиво, Цукерки

Цей десерт знайомий багатьом ще з дитинства. Насичений шоколадний смак в поєднанні з крихтою печива не залишить байдужими ні дорослих, ні дітей. Хочете зробити солодку "ковбаску" в домашніх умовах?

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати шоколадну ковбаску зі згущеним молоком, тоді поспішаю поділитися своїм варіантом. Це класичний рецепт, але при бажанні ви завжди можете додати горішки або замінити какао розтопленим шоколадом. Любителям десертів без випічки особливо рекомендую, адже це просто і по-справжньому смачно!

  • Печиво - 500 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Згущене молоко - 400 грам
  • Какао - 2 Ст. Ложки
шоколадна
1. У глибоку миску викладіть печиво. Використовувати можна звичайнісіньке і недороге печиво до чаю.
шоколадна
2. Руками подрібніть, щоб вийшла крихта з помітними шматочками. Якщо скористатися блендером, наприклад, на зрізі ковбаска не буде такою красивою. Так що обов'язково потрібні шматочки!
шоколадна
3. Ще один нюанс з маслом: воно повинно бути розм'якшеним, але не розтопленим.
шоколадна
4. Знову руками акуратно перемішайте печиво з маслом до однорідності.
шоколадна
5. Додайте в процесі какао. Ось уже наша основа стає дійсно шоколадної.
шоколадна
6. Залишилося тільки додати згущене молоко і все добре перемішати.
шоколадна
7. Підготуйте лист пергаменту. Можна присипати його цукровою пудрою. Викладіть шоколадну масу на пергамент, сформуйте ковбаску і акуратно загорніть її в пергамент.
шоколадна
8. Готові ковбаски потрібно відправити в холодильник на пару годин, щоб вони добре застигли.
шоколадна
9. Акуратно зніміть пергамент і наріжте ковбаску шматочками. Ось такий приголомшливий десерт вийшов. Приємного чаювання!

Схожі рецепти