Шоколадна ковбаса зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Шоколадна ковбаса зі згущеним молоком - це смак, який знайомий нам усім з дитинства. Це відмінне солодкі ласощі, яке підійде для чаювання. Смак ковбаски виходить дуже ніжним і приємним.
Якщо ви хочете знати, як приготувати шоколадну ковбасу зі згущеним молоком, то немає нічого простішого. Завдяки цим рецептом ви зможете знову повернутися в дитинство. У ньому немає нічого складного, а страва виходить смачним і ароматним. Якщо ви любите експериментувати зі смаками, то додайте до ковбаси мелені горішки або корицю.
- Печиво - 400 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Молоко згущене - 5 Ст. Ложок
- Чорнослив - 50 грам
- Какао-порошок - 5 Ст. Ложок
Візьміть будь печиво, краще пісочне. Поламайте його на дрібні шматочки і покладіть в миску. Додайте до нього згущене молоко і розтоплене вершкове масло. Чорнослив також потрібно дрібно порізати і відправити до решти інгредієнтів. Додайте також какао порошок.
Всі інгредієнти ретельно розмішайте. Робити це краще прямо руками. Сформуйте з отриманої маси ковбаску. Маса повинна бути пластичною, але не липкою. Викладіть ковбаску на харчову плівку.
Щільно оберніть отриману солодку ковбаску в харчову плівку і загорніть краю так, щоб вийшло щось на зразок цукерки. Покладіть ковбаску на пару годин в холодильник, щоб вона застигла.
Перед подачею на стіл розгорніть ковбаску і наріжте її кружечками. Попередньо можете ізвалять її в цукровій пудрі.