Рецепт Солодка ковбаса з печива зі згущеним молоком фото

Солодка ковбаса з печива зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт
Солодке, Десерти

Багато з нас пам'ятають смак солодкої ковбаски з пісочного печива зі згущеним молоком. Це десерт дитинства і мені він ніколи не набридав. Тому я із задоволенням вирішила з Вами поділитися улюбленим рецептом!

Якщо ви раніше шукали інструкцію приготування цього десерту, то знаєте про те, що варіантів придумано багато. У складі можуть бути горіхи, шоколад, молоко, але основа одна - це пісочне печиво. З таким десертом впорається навіть початківець кулінар. Порцій виходить багато, тому ви пару днів зможете радувати себе солодким до чаю.

  • Печиво пісочне - 300 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Горіхи будь - 100 грам
  • Згущене молоко - 5 Ст. Ложок
  • Молоко - 5 Ст. Ложок
  • Какао - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Склянка
солодка ковбаса з печива зі згущеним молоком - фото крок 1
Половину печива поламайте, а другу частину подрібніть в крихту.
солодка ковбаса з печива зі згущеним молоком - фото крок 2
У каструлі на невеликому вогні підігрійте до розчинення цукор, сгущёнку, молоко і какао. Коли маса стане єдиною, вимкніть вогонь і додайте олію. Ретельно перемішайте.
солодка ковбаса з печива зі згущеним молоком - фото крок 3
Горіхи подрібнити і додайте в солодку шоколадну масу.
солодка ковбаса з печива зі згущеним молоком - фото крок 4
За допомогою фольги сформуйте солодку ковбаску.
солодка ковбаса з печива зі згущеним молоком - фото крок 5
Приберіть в холодильник на 1-2 годину. Десерт подавайте, нарізавши порційними шматочками. Приємного чаювання!

Схожі рецепти