Солодка ковбаса з печива зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Багато з нас пам'ятають смак солодкої ковбаски з пісочного печива зі згущеним молоком. Це десерт дитинства і мені він ніколи не набридав. Тому я із задоволенням вирішила з Вами поділитися улюбленим рецептом!
Якщо ви раніше шукали інструкцію приготування цього десерту, то знаєте про те, що варіантів придумано багато. У складі можуть бути горіхи, шоколад, молоко, але основа одна - це пісочне печиво. З таким десертом впорається навіть початківець кулінар. Порцій виходить багато, тому ви пару днів зможете радувати себе солодким до чаю.
- Печиво пісочне - 300 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Горіхи будь - 100 грам
- Згущене молоко - 5 Ст. Ложок
- Молоко - 5 Ст. Ложок
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Склянка
Половину печива поламайте, а другу частину подрібніть в крихту.
У каструлі на невеликому вогні підігрійте до розчинення цукор, сгущёнку, молоко і какао. Коли маса стане єдиною, вимкніть вогонь і додайте олію. Ретельно перемішайте.
Горіхи подрібнити і додайте в солодку шоколадну масу.
За допомогою фольги сформуйте солодку ковбаску.
Приберіть в холодильник на 1-2 годину. Десерт подавайте, нарізавши порційними шматочками. Приємного чаювання!