Солодка ковбаса з печива
(покроковий рецепт з фото)
Шоколадна ковбаска - знайомий кожному десерт з дитинства. Улюблений смак не забуде ніхто. Тепер ми готуємо таку ковбаску для своїх діток. Давайте згадаємо рецепт. Все досить просто.
Рецепт, як приготувати солодку ковбасу з печива, знають багато. Але у кожного рецепту є свої особливості. Крім основних інгредієнтів можна додати родзинки, сухофрукти, інші види горіхів і навіть шматочки мармеладу. Це вже як душа забажає. Перед безпосереднім вживанням присипте ковбаску цукровою пудрою.
- Вершкове масло - 200 грам
- Цукор - 1 Склянка (без гірки)
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Печиво пісочне - 400 грам
- Грецькі горіхи - 100 грам
- Яйце - 1 штука
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Розтопити вершкове масло.
В масло додайте цукор, розмішайте. Какао розведіть водою до отримання однорідної шоколадної маси.
З'єднайте какао з масляною сумішшю і доведіть, помішуючи, до кипіння, щоб отримати однорідну масу.
Шкаралупу яйця ретельно помийте з содою під теплою водою, так як будемо використовувати його в сирому вигляді. Масу круто, додайте яйце і перемішайте.
Печиво пробийте блендером. Горіхи теж можна пробити блендером, але не в крихту, а невеликими шматочками.
Введіть печиво з горіхами в рідку масу. Ретельно перемішайте до однорідності.
Розділіть масу приблизно на 2 рівні частини і викладіть на чистий пакет, фольгу або пекарські папір, формуючи ковбаску. Оберніть з усіх боків і приберіть в морозильну камеру на 1 час.
Наша солодка ковбаса готова!
Смачного!