Солодка ковбаса
(покроковий рецепт з фото)
Апетитна солодка ковбаса в домашніх умовах стане гідною альтернативою випічки до чаю. Швидко і просто можна зробити справжні ласощі для всієї родини без зайвого клопоту.
Багато хто пробував в дитинстві цю неймовірно смачну солодкість. Виявляється, зробити її самостійно не складе труднощів. Потрібно з'єднати разом всього 4 інгредієнта, і солодка ковбаса в домашніх умовах з'явиться на вашому столі.
- Вершкове масло - 100 грам
- Згущене молоко - 150 грам
- Печиво - 250 грам
- Какао - 3 Ст. Ложки
1. Для початку необхідно викласти печиво в глибоку миску і покришити руками. Не варто подрібнювати в борошно, солодка ковбаса в домашніх умовах хороша, коли трапляються великі шматочки печива. В окрему мисочку відправити розм'якшене (але не топлене) вершкове масло і влити згущене молоко.
2. Додати какао і як слід перемішати. При бажанні можна в рецепт приготування солодкої ковбаси використовувати шоколадне печиво, тоді какао можна виключити.
3. Потім можна додати печиво і почати вимішувати, поки не вийде однорідна маса. При бажанні можна додати трохи горіхів або маршмеллоу, наприклад.
4. Ось практично весь рецепт. Залишилося розділити масу на 2-3 частини і викласти на лист харчової плівки або пергаменту для випічки.
5. Щільно загорнути, надавши необхідну форму, і відправити в холодильник на 3-4 годину. Ось і весь секрет, як зробити солодку ковбасу вдома.