Солодка ковбаса в домашніх умовах 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
До вашої уваги - рецепт, як приготувати солодку ковбасу в домашніх умовах. Спробуйте самі і переконайтеся: рецепт варто того, щоб ви витратили на нього час. Смачно, легко і апетитно!
Готуйте такий десерт без сумнівів! Буде смачно і дуже апетитно. Настійно рекомендую всім спробувати! Готову ковбаску не соромно і на святковий стіл подати, хоч це і дуже давнє страва, навіть моя бабуся знає цей рецепт, але все ж своєї актуальності він не втратив.
- Печиво пісочне - 350 грам
- Крем - 10 Ст. Ложок
- Згущене молоко варене - 2 Ст. Ложки
- Какао - 3 Ст. Ложки

1. Подрібнимо більшу частину печива в дрібну крихту, а деяку частину залишимо великими шматочками.

2. Змішаємо подрібнене печиво двох розмірів з какао і перемішати.

3. Далі додаємо какао і сметану, перемішаємо.

4. Вимішати в однорідну масу.

5. Формуємо ковбаску, загортаємо в фольгу або пакет і наполягаємо в холодильнику, поки не замерзне і не стане жорсткішою.

6. От і все! Смачного! 
 
                     
                         
             
             
             
            