Солодка ковбаса в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - рецепт, як приготувати солодку ковбасу в домашніх умовах. Спробуйте самі і переконайтеся: рецепт варто того, щоб ви витратили на нього час. Смачно, легко і апетитно!
Готуйте такий десерт без сумнівів! Буде смачно і дуже апетитно. Настійно рекомендую всім спробувати! Готову ковбаску не соромно і на святковий стіл подати, хоч це і дуже давнє страва, навіть моя бабуся знає цей рецепт, але все ж своєї актуальності він не втратив.
- Печиво пісочне - 350 грам
- Крем - 10 Ст. Ложок
- Згущене молоко варене - 2 Ст. Ложки
- Какао - 3 Ст. Ложки
1. Подрібнимо більшу частину печива в дрібну крихту, а деяку частину залишимо великими шматочками.
2. Змішаємо подрібнене печиво двох розмірів з какао і перемішати.
3. Далі додаємо какао і сметану, перемішаємо.
4. Вимішати в однорідну масу.
5. Формуємо ковбаску, загортаємо в фольгу або пакет і наполягаємо в холодильнику, поки не замерзне і не стане жорсткішою.
6. От і все! Смачного!