Рецепт М'ясо в паніровці на сковороді фото

М'ясо в паніровці на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча вирізка
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Страви в паніровці

М'ясо в паніровці на сковороді готується досить швидко. Я беру шматочки м'яса, відбиваю їх до тонкого стану. Панірування захищає м'ясо від висихання, воно залишається соковитим і корочка така смачна!

М'ясо в паніровці на сковороді смажиться приблизно 20 хвилин. Опускайте шматочки в добре розігріту олію. М'ясо потрібно періодично перевертати, в середньому з кожного боку воно смажитися по десять хвилин. Скоринка допомагає м'ясу залишитися ніжним і соковитим. Це чудове блюдо для швидкого вечері, особливо якщо відбите м'ясо вже маринувалося в контейнері з ранку або з вчорашнього дня. Вам залишається тільки обваляти його в паніровці і кинути на добре розігріту сковорідку. Успіхів і приємного апетиту!


  • Свинина - 500 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Майонез - 100 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Масло рослинне - 1/3 склянки
  • Крохмаль - 1/2 склянки
  • Борошно - 1/2 склянки
  • Сухарі паніровочні - 1 Склянка
м'ясо в паніровці на сковороді - фото крок 1
М'ясо помити, порізати на порції і відбити.
м'ясо в паніровці на сковороді - фото крок 2
Часник порізати на шматочки.
м'ясо в паніровці на сковороді - фото крок 3
Відбите м'ясо натерти спеціями, сіллю і часником.
м'ясо в паніровці на сковороді - фото крок 4
Яйця перемішати з майонезом.
м'ясо в паніровці на сковороді - фото крок 5
Змішати сухарі, крохмаль і борошно.
м'ясо в паніровці на сковороді - фото крок 6
М'ясо обмакиваем в яйцях, потім в паніровці. Повторюємо ще раз. Смажимо на сковороді в розігрітій олії 20 хвилин.
м'ясо в паніровці на сковороді - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти