М'ясо в паніровці на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо в паніровці на сковороді готується досить швидко. Я беру шматочки м'яса, відбиваю їх до тонкого стану. Панірування захищає м'ясо від висихання, воно залишається соковитим і корочка така смачна!
М'ясо в паніровці на сковороді смажиться приблизно 20 хвилин. Опускайте шматочки в добре розігріту олію. М'ясо потрібно періодично перевертати, в середньому з кожного боку воно смажитися по десять хвилин. Скоринка допомагає м'ясу залишитися ніжним і соковитим. Це чудове блюдо для швидкого вечері, особливо якщо відбите м'ясо вже маринувалося в контейнері з ранку або з вчорашнього дня. Вам залишається тільки обваляти його в паніровці і кинути на добре розігріту сковорідку. Успіхів і приємного апетиту!
- Свинина - 500 грам
- Яйце - 2 штуки
- Майонез - 100 грам
- Часник - 3 зубчики
- Масло рослинне - 1/3 склянки
- Крохмаль - 1/2 склянки
- Борошно - 1/2 склянки
- Сухарі паніровочні - 1 Склянка
М'ясо помити, порізати на порції і відбити.
Часник порізати на шматочки.
Відбите м'ясо натерти спеціями, сіллю і часником.
Яйця перемішати з майонезом.
Змішати сухарі, крохмаль і борошно.
М'ясо обмакиваем в яйцях, потім в паніровці. Повторюємо ще раз. Смажимо на сковороді в розігрітій олії 20 хвилин.
Смачного!