Рецепт М'ясо в паніровці фото

М'ясо в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви в паніровці, Відбивні

М'ясо в паніровці завжди смачно, тому що м'ясо завжди смачно! А панірування тільки надає відтінок смаку готового м'яса. Панірування бувають найрізноманітніші. Моя подруга часто робить паніровці з кропом.


Щоб приготувати м'ясо в паніровці потрібно трохи повозитися. Спочатку зробити маринад і залишити м'ясо в ньому на 40 хвилин. Я іноді роблю заготовки з м'яса для швидкого вечері: відбиваю шматочки, мариную і тримаю в нульовій зоні холодильника добу або навіть двоє. М'ясо від цього стає тільки ніжніше. Панірування додає м'ясу особливого смаку і покриває шматочок смачної скоринкою. Успіхів і приємного апетиту!


  • Свинина - 1 кілограм
  • Хліб білий - 100 грам
  • Кріп свіжий - 30 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Орегано сушений - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
м'ясо в паніровці - фото крок 1
Підготувати продукти.
м'ясо в паніровці - фото крок 2
Свинину порізати на порції і відбити.
м'ясо в паніровці - фото крок 3
Відбиту свинину на 40 хвилин замаринувати в суміші соку лимона, томатної пасти, щіпки орегано, 1/2 склянки олії, солі, перцю.
м'ясо в паніровці - фото крок 4
У блендері подрібнити підсушений хліб, кріп, цедру лимона, сушений болгарський перець (по бажанню).
м'ясо в паніровці - фото крок 5
М'ясо обсушити від надлишків маринаду, обваляти в борошні, опустити в яйце, запанірувати у хлібній суміші.
м'ясо в паніровці - фото крок 6
М'ясо обсмажити по три хвилини з кожного боку, довести в духовці до готовності. Смачного!

Схожі рецепти