М'ясо в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо в паніровці завжди смачно, тому що м'ясо завжди смачно! А панірування тільки надає відтінок смаку готового м'яса. Панірування бувають найрізноманітніші. Моя подруга часто робить паніровці з кропом.
Щоб приготувати м'ясо в паніровці потрібно трохи повозитися. Спочатку зробити маринад і залишити м'ясо в ньому на 40 хвилин. Я іноді роблю заготовки з м'яса для швидкого вечері: відбиваю шматочки, мариную і тримаю в нульовій зоні холодильника добу або навіть двоє. М'ясо від цього стає тільки ніжніше. Панірування додає м'ясу особливого смаку і покриває шматочок смачної скоринкою. Успіхів і приємного апетиту!
- Свинина - 1 кілограм
- Хліб білий - 100 грам
- Кріп свіжий - 30 грам
- Лимон - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Орегано сушений - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Підготувати продукти.
Свинину порізати на порції і відбити.
Відбиту свинину на 40 хвилин замаринувати в суміші соку лимона, томатної пасти, щіпки орегано, 1/2 склянки олії, солі, перцю.
У блендері подрібнити підсушений хліб, кріп, цедру лимона, сушений болгарський перець (по бажанню).
М'ясо обсушити від надлишків маринаду, обваляти в борошні, опустити в яйце, запанірувати у хлібній суміші.
М'ясо обсмажити по три хвилини з кожного боку, довести в духовці до готовності. Смачного!