М'ясо в сирній паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Немає нічого кращого соковитого шматка свинини в золотистої сирній паніровці. Хочу показати вам якраз такий простий рецепт м'яса в сирній паніровці на кожен день!
Соковите м'ясо з сиром - це один з найвідоміших рецептів відбивних. Для приготування м'яса в сирній паніровці беремо шматок вирізки свинячий або яловичої. А сир нам знадобиться твердий. До речі, можна паніровці робити не з сухарями, а з кукурудзяними пластівцями, теж цікаво виходить. Подаю такі відбивні з овочевим салатом. Дивимося рецепт.
- М'ясо - 500 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Сухий panirovochnиe - 100 грам
- Борошно - За смаком
- Яйця - 2 штуки
- Спеції - За смаком
М'ясо відбиваємо гарненько.
Змішайте панірувальні сухарі з тертим сиром. Шматок м'яса обваляйте спочатку в борошні.
Потім в яйці.
Потім в паніровці з сиру і сухарів.
Обсмажуємо на розігрітій сковороді в олії до золотистого кольору.
Готове м'ясо в сирній паніровці подаємо гарячим. Смачного!