Рецепт М'ясо в сирній паніровці фото

М'ясо в сирній паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Немає нічого кращого соковитого шматка свинини в золотистої сирній паніровці. Хочу показати вам якраз такий простий рецепт м'яса в сирній паніровці на кожен день!

Опис приготування:

Соковите м'ясо з сиром - це один з найвідоміших рецептів відбивних. Для приготування м'яса в сирній паніровці беремо шматок вирізки свинячий або яловичої. А сир нам знадобиться твердий. До речі, можна паніровці робити не з сухарями, а з кукурудзяними пластівцями, теж цікаво виходить. Подаю такі відбивні з овочевим салатом. Дивимося рецепт.

  • М'ясо - 500 грам
  • Сир твердий - 150 грам
  • Сухий panirovochnиe - 100 грам
  • Борошно - За смаком
  • Яйця - 2 штуки
  • Спеції - За смаком
м'ясо в сирній паніровці - фото крок 1
М'ясо відбиваємо гарненько.
м'ясо в сирній паніровці - фото крок 2
Змішайте панірувальні сухарі з тертим сиром. Шматок м'яса обваляйте спочатку в борошні.
м'ясо в сирній паніровці - фото крок 3
Потім в яйці.
м'ясо в сирній паніровці - фото крок 4
Потім в паніровці з сиру і сухарів.
м'ясо в сирній паніровці - фото крок 5
Обсмажуємо на розігрітій сковороді в олії до золотистого кольору.
м'ясо в сирній паніровці - фото крок 6
Готове м'ясо в сирній паніровці подаємо гарячим. Смачного!

Схожі рецепти