Картопля в сирній паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Незрівнянний рецепт про те, як приготувати картоплю в сирній паніровці. Блюдо апетитно виглядає і неймовірно смачне, а приготувати його зможе навіть сама зайнята господиня.
Чудове блюдо з картопляних часточок в ароматної хрусткою паніровці. Краса цього рецепта в тому, що картоплю можна підготувати і запанірувати заздалегідь, а перед приходом гостей всього лише поставити його в духовку приготуватися, до чого я частенько і вдаюся. Дуже рекомендую приготувати цю страву для своєї родини!
- Картопля - 1 кілограм
- Сир твердий - 50 грам
- Паприка солодка - 1 Ст. Ложка
- Суміш французьких трав - 1 Ст. Ложка
- Гірчиця суха - 0.2 чайних ложки
- Панірувальні сухарі - 4 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - За смаком
Промийте картоплю під проточною водою, відваріть його до напівготовності.
У невелику ємність відправте сухарі, спеції, сіль, натертий сир і ароматні трави.
Перемішайте суміш до однорідності.
Збийте яйце виделкою. Картопля розріжте уздовж на чотири частини. Умочіть картопля спочатку в яйце, а потім в суміш спецій з сухарями. Викладіть у форму для запікання. Запікайте картопля в сирно-пряної паніровці в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-40 хвилин.