Рецепт Картопля в сирній паніровці фото

Картопля в сирній паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Датська кухня
Овочі , Молочні продукти , Картопля , Сир
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарніри , Страви в паніровці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Незрівнянний рецепт про те, як приготувати картоплю в сирній паніровці. Блюдо апетитно виглядає і неймовірно смачне, а приготувати його зможе навіть сама зайнята господиня.

Опис приготування:

Чудове блюдо з картопляних часточок в ароматної хрусткою паніровці. Краса цього рецепта в тому, що картоплю можна підготувати і запанірувати заздалегідь, а перед приходом гостей всього лише поставити його в духовку приготуватися, до чого я частенько і вдаюся. Дуже рекомендую приготувати цю страву для своєї родини!

  • Картопля - 1 кілограм
  • Сир твердий - 50 грам
  • Паприка солодка - 1 Ст. Ложка
  • Суміш французьких трав - 1 Ст. Ложка
  • Гірчиця суха - 0.2 чайних ложки
  • Панірувальні сухарі - 4 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - За смаком
картопля в сирній паніровці - фото крок 1
Промийте картоплю під проточною водою, відваріть його до напівготовності.
картопля в сирній паніровці - фото крок 2
У невелику ємність відправте сухарі, спеції, сіль, натертий сир і ароматні трави.
картопля в сирній паніровці - фото крок 3
Перемішайте суміш до однорідності.
картопля в сирній паніровці - фото крок 4
Збийте яйце виделкою. Картопля розріжте уздовж на чотири частини. Умочіть картопля спочатку в яйце, а потім в суміш спецій з сухарями. Викладіть у форму для запікання. Запікайте картопля в сирно-пряної паніровці в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-40 хвилин.

Схожі рецепти