Рецепт Кабачки в сирній паніровці фото

Кабачки в сирній паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Сир, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Страви в паніровці

У сезон овочів хочеться готувати максимально багато страв, кожен раз роблячи щось новеньке і цікаве. Щоб урізноманітнити звичні смажені кабачки, пропоную вам взяти на замітку цей рецепт.

Представляю вам дуже класний варіант, як приготувати кабачки в сирній паніровці, запечені в духовці. Я рекомендую використовувати сир "пармезан", він ідеально підійде, але можна взяти і будь-який інший твердий сир. За смаком можна додати сіль, а в сухарі всипати спеції, наприклад. Виходять дуже хрусткі апетитні кабачки, які відмінно поєднуються з різними соусами. Спробуйте обов'язково!

  • Кабачки - 2 штуки
  • Сухарі паніровочні - 1 Склянка
  • Тертий сир - 1/2 склянки
  • Борошно - 1/2 склянки
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль і спеції - За смаком
кабачки в сирній паніровці - фото крок 1
1. Сам процес досить простий. Для початку включіть її, нехай вона розігріється до 200 градусів. Кабачки вимийте, обсушити і наріжте тонкими кружечками. За бажанням підсолити їх (якщо сир не дуже солоний) і обваляйте в борошні. У глибокій мисці збийте яйця, занурте в них кружечки.
кабачки в сирній паніровці - фото крок 2
2. В окремій мисочці з'єднайте панірувальні сухарі і тертий сир, перемішайте і за смаком додайте спеції. Обваляйте кожен шматочок з усіх боків в паніровці.
кабачки в сирній паніровці - фото крок 3
3. Деко застеліть пергаментом і за бажанням змастіть маслом. Викладіть кабачки на деко, надішліть їх у духовку.
кабачки в сирній паніровці - фото крок 4
4. Запікайте хвилин 15-20 до румяности, потім переверніть і підсмажте з другої сторони (ще хвилин 5-7).
кабачки в сирній паніровці - фото крок 5
5. Подавати до столу кабачки краще теплими, доповнивши їх часниковим або томатним соусом до смаку.
Смачного!

Схожі рецепти