Кабачкові палички в сирній паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки і сирна панірування це приголомшливе поєднання, завдяки якому у цій закуски такий дивовижний смак. Ви миєте приготувати такі палички для дітей або до приходу гостей, вони всім сподобаються.
Насправді я вже давно знала про цей рецепт приготування кабачковий паличок в сирній паніровці, адже частенько їла їх в гостях у друзів, а також кілька разів замовляла в кафе. А ось зробити таку закуску самостійно чомусь спробувала зовсім недавно і навіть здивувалася, наскільки вона просто готується. Всього кілька хвилин часу, і на столі вже димлять хрусткі і ароматні палички з приголомшливим ніжним смаком. Так що зі свого досвіду можу сказати, що зробити таку закуску як кабачкові палички в сирній паніровці в домашніх умовах під силу абсолютно будь-якій господині.
- Кабачок - 2-3 штук
- Яйце - 2 штуки
- Пармезан - 100 грам
- Сухарі паніровочні - 1 Склянка
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком (перець чорний мелений, прованські трави, часник сушений)
- Сіль - За смаком
Для початку ми промиваємо кабачки під проточною водою, витираємо їх насухо і зрізаємо кінчики з обох сторін.
Далі нарізаємо цукіні брусками шириною в 1, 5 см.
Тепер в одній тарілці збиваємо яйця, а в інший змішуємо сухарі, спеції, сіль і тертий на дрібній тертці сир.
Після цього ми обмакиваем бруски з кабачків в яєчної маси, потім опускаємо їх в суху суміш. Викладаємо цукіні на деко, застелений пекарської папером і змащений маслом, зверху палички також скроплюємо оливковою олією. Запікаємо нашу закуску 10-15 хвилин при 220 градусах, потім подаємо її на стіл. Приємного всім апетиту!