Рецепт Кабачкові палички в сирній паніровці фото

Кабачкові палички в сирній паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Страви в паніровці
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Кабачки і сирна панірування це приголомшливе поєднання, завдяки якому у цій закуски такий дивовижний смак. Ви миєте приготувати такі палички для дітей або до приходу гостей, вони всім сподобаються.

Опис приготування:

Насправді я вже давно знала про цей рецепт приготування кабачковий паличок в сирній паніровці, адже частенько їла їх в гостях у друзів, а також кілька разів замовляла в кафе. А ось зробити таку закуску самостійно чомусь спробувала зовсім недавно і навіть здивувалася, наскільки вона просто готується. Всього кілька хвилин часу, і на столі вже димлять хрусткі і ароматні палички з приголомшливим ніжним смаком. Так що зі свого досвіду можу сказати, що зробити таку закуску як кабачкові палички в сирній паніровці в домашніх умовах під силу абсолютно будь-якій господині.

  • Кабачок - 2-3 штук
  • Яйце - 2 штуки
  • Пармезан - 100 грам
  • Сухарі паніровочні - 1 Склянка
  • Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
  • Спеції - За смаком (перець чорний мелений, прованські трави, часник сушений)
  • Сіль - За смаком
кабачкові палички в сирній паніровці - фото крок 1
Для початку ми промиваємо кабачки під проточною водою, витираємо їх насухо і зрізаємо кінчики з обох сторін.
кабачкові палички в сирній паніровці - фото крок 2
Далі нарізаємо цукіні брусками шириною в 1, 5 см.
кабачкові палички в сирній паніровці - фото крок 3
Тепер в одній тарілці збиваємо яйця, а в інший змішуємо сухарі, спеції, сіль і тертий на дрібній тертці сир.
кабачкові палички в сирній паніровці - фото крок 4
Після цього ми обмакиваем бруски з кабачків в яєчної маси, потім опускаємо їх в суху суміш. Викладаємо цукіні на деко, застелений пекарської папером і змащений маслом, зверху палички також скроплюємо оливковою олією. Запікаємо нашу закуску 10-15 хвилин при 220 градусах, потім подаємо її на стіл. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти