Курка в сирній паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Одне з кращих страв, що подобається всім без винятку, як дорослим, так і дітям - це курка в сирній паніровці, та й кому може не сподобатися таке ніжне м'ясо з хрусткою скоринкою.
Цей простий рецепт курки в сирній паніровці для мене справжня знахідка, адже з ним я можу за лічені хвилини приготувати закуску до пива або вина, а також частування для дітей. М'ясо виходить неймовірно м'яке, а корочка на ньому така хрустка і ароматна, що так і хочеться їсти його знову і знову. До речі, якщо не розрізати філе на дрібненькі шматочки, а смажити або запікати його цілком, то замість закуски ми отримаємо відмінне блюдо для ситної вечері або обіду. Загалом, цей рецепт приготування курки в сирній паніровці дуже корисний і зручний, так що візьміть обов'язково його на озброєння, можливо, він вам знадобиться незабаром.
- Куряче філе - 750 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сир твердих сортів - 200 грам
- Борошно - 70 грам
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком