Пісне пісочне тісто
(покроковий рецепт з фото)
Вам не варто відмовлятися під час посту від смачної домашньої випічки. Чудовий рецепт пісного пісочного тіста, з якого ви зможете спекти пиріжки, печиво, пироги з варенням дуже швидко!
Піст - це не привід і не час, щоб відязикатися від смачної домашньої випічки. Смачні пироги і пиріжки можна пекти з ягодами, варенням або овочевий начинкою. У цьому рецепті детально описано, як приготувати пісне пісочне тісто. Рецепт дуже легкий, робиться тісто дуже швидко, а вироби з нього виходять смачними. Ви можете додавати в тісто горіхову борошно, корицю, цедру лимона і апельсина, додаткові інгредієнти залежать від того, що саме ви зібралися спекти.
- Вода - 125 мілілітрів
- Рослинна олія - 125 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки (для солодких виробів)
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки (для солодких виробів)
Вода нам знадобиться дуже-дуже холодна. Найкраще перед приготуванням поставити її в морозилку.
Додаємо до води сіль і рослинне масло: соняшникова, оливкова або будь-яке інше.
І збиваємо все це міксером до пишної піни.
Просіваємо борошно в миску, додаємо суміш. Якщо ви будете робити з цього тесту солодкі вироби, додайте звичайний і ванільний цукор.
І замішуємо м'яке і еластичне тісто. Муки може знадобитися трохи більше або трохи менше.