Пісне бездріжджове тісто для пиріжків
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом пісного дріжджового тіста для пиріжків. Такі пиріжки найкраще смажити на сковороді, вони виходять пишними і смачними. Весь секрет цього рецепту - в заквасці! Спробуйте!
Тут головне - знайти правильну закваску. Якщо закваска "молода", тісто не підніметься і пиріжки вийдуть "приплющеними" і плоскими. На смак це ніяк не вплине, але на пиріжки ваша випічка буде мало схожа. Але якщо закваска вже добре настоялась, з тестом вона робить чудеса! Спробуйте і переконайтеся!
- Дріжджі - 350 грам (купуйте найбільш "зрілу" zakvasku)
- Борошно - 600 грам
- Вода - 180 мілілітрів
- Сіль - 2 чайних ложки
- Цукор - 7 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 0.5 склянки