Рецепт Пісне бездріжджове тісто для пиріжків фото

Пісне бездріжджове тісто для пиріжків
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Тісто
Пісні страви
На полуденок
Випічка, Пиріжки

Ділюся простим рецептом пісного дріжджового тіста для пиріжків. Такі пиріжки найкраще смажити на сковороді, вони виходять пишними і смачними. Весь секрет цього рецепту - в заквасці! Спробуйте!

Тут головне - знайти правильну закваску. Якщо закваска "молода", тісто не підніметься і пиріжки вийдуть "приплющеними" і плоскими. На смак це ніяк не вплине, але на пиріжки ваша випічка буде мало схожа. Але якщо закваска вже добре настоялась, з тестом вона робить чудеса! Спробуйте і переконайтеся!

  • Дріжджі - 350 грам (купуйте найбільш "зрілу" zakvasku)
  • Борошно - 600 грам
  • Вода - 180 мілілітрів
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Цукор - 7 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - 0.5 склянки

Схожі рецепти