Суп з консерви сардини
(покроковий рецепт з фото)
Суп, який дуже нагадує за смаковими якостями знайому всім вуха. Ситний і ароматний супчик готується з консерви "сардини в маслі" . Сам процес приготування не забере багато часу.
Це простий рецепт приготування супу з консерви сардини. Відваріть картоплю до готовності, тим часом приготуйте засмажку з цибулі і моркви. Додайте зажарку в суп, потім додаємо консерви, спеції і зелень. Суп готовий! Ось бачите як просто, а тепер обов'язково спробуйте як це смачно! хай щастить!
- Вода - 2 L
- Лавровий лист - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сардини в олії - 200 грам
- Кріп - За смаком
- Сіль - За смаком
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля зелена - 10 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Перець - 2 щіпки
Ретельно промийте всі овочі. З консерви видаліть кістки.
Наріжте картоплю брусочками і помістіть в каструлю, залийте водою. Доведіть до кипіння на повільному вогні.
Дрібно наріжте цибулю, моркву натріть на тертці. Потім обсмажте овочі на вершковому маслі до золотистого.
Коли картопля буде готовий, додаємо зажарку, солимо за смаком. Варимо ще 5 хвилин.
Додаємо консерви в суп і варимо під кришкою ще 5 хвилин.
В самому кінці додайте чорний перець, подрібнену зелень і лавровий лист. Доведіть суп до кипіння, зніміть з плити і дайте настоятися 10 хвилин під кришкою.
Смачного!