Рецепт Суп з горбуші (консерви) фото

Суп з горбуші (консерви)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Молоко , Сухарики
Дієтичне харчування , Вагітним і годуючим
На обід , На швидку руку
Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 20 хв.

Свіжа горбуша коштує дорого, а ось консервована рибка трохи дешевше, тому будемо робити блюдо за рецептом, як приготувати суп з горбуші (консерви). Він смачний, легкий, але поживний.

Опис приготування:

Суп легкий і смачний, ви можете зробити такий влітку, коли не особливо хочеться возитися на кухні з приготуванням їжі. Можна додати інші овочі або зробити суп не з консервів, а зі свіжої риби. У мене горбуша, але підійде інша червона риба, наприклад, лосось або сьомга.

  • Молоко - 2 L
  • Консервована горбуша - 100 грам
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Бекон - 50 грам
  • Італійські спеції - 2 чайних ложки
  • Картопля - 2-3 штук
  • Сухарики - 150 грам
1
У каструлю налийте молоко, додайте вершкове масло і відправте на вогонь, викладіть консервовану горбушу.
2
Очистіть картоплю і наріжте невеликими шматочками. Додайте картоплю відразу після закипання.
3
Підсмажте бекон окремо, потім перекладіть на серветку, щоб видалити надлишки жиру, і розкришите його.
4
Коли картопля майже готовий, додайте спеції і бекон, прогрейте 1 хвилину і при необхідності посоліть.
5
Подавайте суп гарячим, прикрасьте його сухариками безпосередньо перед подачею.

Схожі рецепти