Суп з горбуші (консерви)
(покроковий рецепт з фото)
Свіжа горбуша коштує дорого, а ось консервована рибка трохи дешевше, тому будемо робити блюдо за рецептом, як приготувати суп з горбуші (консерви). Він смачний, легкий, але поживний.
Суп легкий і смачний, ви можете зробити такий влітку, коли не особливо хочеться возитися на кухні з приготуванням їжі. Можна додати інші овочі або зробити суп не з консервів, а зі свіжої риби. У мене горбуша, але підійде інша червона риба, наприклад, лосось або сьомга.
- Молоко - 2 L
- Консервована горбуша - 100 грам
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Бекон - 50 грам
- Італійські спеції - 2 чайних ложки
- Картопля - 2-3 штук
- Сухарики - 150 грам
1
У каструлю налийте молоко, додайте вершкове масло і відправте на вогонь, викладіть консервовану горбушу.
2
Очистіть картоплю і наріжте невеликими шматочками. Додайте картоплю відразу після закипання.
3
Підсмажте бекон окремо, потім перекладіть на серветку, щоб видалити надлишки жиру, і розкришите його.
4
Коли картопля майже готовий, додайте спеції і бекон, прогрейте 1 хвилину і при необхідності посоліть.
5
Подавайте суп гарячим, прикрасьте його сухариками безпосередньо перед подачею.