Суп з консерви сайри
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви придбали рибні консерви - використовуйте їх для приготування супу з консерви сайри. Багатий овочами суп чудово поєднується з ніжним м'ясом сайри. Смачний і ситний обід вам гарантований!
Це простий рецепт приготування супу з консерви сайри. Для приготування я використовував: консерву сайри, картопля, морква, цибуля, помідори, кріп, корінь петрушки, Мал, масло рослинне і спеції. З представлених інгредієнтів виходить чотири порції супу. Якщо плануєте зварити більшу кількість супу, рекомендую використовувати не одну, а дві консерви. Хай щастить!
- Щебетання - 1 штука (кондитерські вироби)
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Цибуля зелена - 3-4 штук
- Мал - 0, 5 склянки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Вода - 2 L
- Помідори - 2 штуки
- Корінь петрушки - 1 штука
- Кріп - 1 За смаком
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
Налийте в каструлю води і поставте її грітися. Тим часом промийте і очистіть картопля і морква. Картопля наріжте кубиками.
Зелену цибулю дрібно ріжемо, морква натерти на тертці. Опустіть картопля в киплячу воду. Промийте рис і додайте в каструлю. Варимо 15-20 хвилин.
Морква тушкуємо в сковороді з додаванням олії. Потім додаємо цибулю і тушкуємо ще кілька хвилин. Помідори обшпарюємо окропом і знімаємо з них шкірку. Тушковані моркву і цибулю додайте в каструлю.
Помідори тушкуємо на сковороді 3-4 хвилини. Корінь петрушки натріть на тертці і додайте до помідорів. Потім додаємо овочі в каструлю. Відкриваємо консерву.
Додайте сайру в суп, я додаю цілими шматочками, за бажанням можете покришити. Під кришкою варимо ще 4-5 хвилин. Сіль і перець за смаком.
Дрібно наріжте кріп і додайте в суп. Через хвилину знімаємо суп з вогню і даємо йому настоятися 10-15 хвилин.
Смачного!