Консерви з сайри
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви великий любитель консерви з сайри і завжди хотіли навчитися готувати її, сьогодні у вас є дивовижна можливість, адже ви дізнаєтеся, як приготувати консерви з сайри. Буде дуже смачно!
Для того щоб приготувати консерви з сайри в домашніх умовах, не потрібне додаткове обладнання і великих зусиль. Перевага цього рецепта полягає в його простоті. Завдяки спецій риба виходить дивно ароматної і смачної.
- Щебетання - 2 штуки
- Рослинна олія - 100 грам
- Пакетик чорного чаю - 1 штука
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1 Склянка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Спеції, лавровий лист - За смаком
1
Для того щоб приготувати консерви з сайри, необхідно промити рибу і очистити її зсередини. Також бажано видалити голову. Рибу нарізаємо невеликими шматочками.
2
Готуємо маринад. Для цього змішуємо в окремому посуді міцну заварку, лавровий лист, коріандр і чорний запашний перець. Додаємо до суміші оцет і рослинне масло, ретельно перемішуємо і в разі потреби солимо.
3
Додаємо в маринад шматочки риби і ставимо все це на вогонь. Даємо маринаду закипіти і залишаємо рибу в ньому на пару годин. Консерви з сайри в домашніх умовах готові, смачного!