Котлети з сайри
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам раптом захотілося рибних котлет, а під рукою тільки консерва сайри в олії, не турбуйтеся. Приготуйте ці чудово смачні котлети з сайри за моїм рецептом!
У мене в холодильнику завжди є рибні консерви, на всякий випадок. Іноді вони використовуються для салатів, іноді і просто так в хід йдуть. Коли хочеться якогось рибного блюда, а свіжої риби немає можливості купити, завжди готую такі котлети. Для приготування котлет з сайри можна використовувати консерву в маслі або без. Рис пропоную заздалегідь відварити або відразу взяти відварений. Загалом, вивчайте рецепт котлет з сайри - там все описано більш ніж докладно!
- Мал - 0, 5 склянки
- Сайра в олії (кондитерські вироби) - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Панірувальні сухарі - 100 грам
Розминаємо рибу в мисці виделкою.
Обсмажте злегка цибулю і моркву в маслі, потім додайте до риби.
Потім додайте рис.
А також спеції і яйце. Добре все перемішайте.
Сформуйте котлетки, обваляйте їх в сухарях. Смажте на середньому вогні, з двох сторін до готовності (хвилин 10-15).
Готові котлети з сайри подаємо гарячими. Смачного)
Готові котлети з сайри подаємо гарячими. Смачного)