Рибний салат з консервів сайри
(покроковий рецепт з фото)
Не особливо жалую будь рибні консерви, але час від часу люблю зробити з них салат або рибний суп. Розповім про один такий рецепті, як приготувати рибний салат з консервів сайри.
Найчастіше з цією консерви готують знаменитий салат «Мімоза», але різноманітність страв не обмежується тільки цим. Рибні консерви добре поєднуються з вареними і сирими овочами, з відвареним рисом, з сиром, зеленню і консервованою кукурудзою (горошком). Рибний салат з сайра виходить смачним і ситним.
- Консервована сайра - 1 штука
- Яйце - 3 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Мариновані огірки - 2 штуки
- Сухарики - 50 грам
- Майонез - За смаком
1. Відкриваю консерву і перекладаю її в миску, прибираю великі кістки (по хребту) і виделкою розминаю.
2. Мариновані огірочки нарізаю дрібними кубиками, цибуля чищу і обполіскую, нарізаю дрібними кубиками.
3. Яйця розміщую в каструлю і заливаю холодною водою, відварюю після закипання 7-10 хвилин, потім відправляю під холодну воду. Очищаю від шкаралупи і нарізаю невеликими шматочками.
4. У миску до сайрі всипав всі підготовлені овочі, яйця і додаю майонез, перемішую і солю, відправляю салат на 20 хвилин в холодильник.
5. До подачі на стіл прикрашаю салат з сайра сухарями (які готую самостійно або купую вже готові).